Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Faj ha megujazom magam?

Faj ha megujazom magam?

Figyelt kérdés
Ha bedugom az ujjam az elszakithatja a szuzhartyam? es egyaltalan az faj?
2011. okt. 29. 09:06
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
8 évesen még ne dugd be!
2011. okt. 29. 09:14
 2/12 A kérdező kommentje:
9 eve voltam 8 eves ..:-s
2011. okt. 29. 09:17
 3/12 Horst válasza:
Attol fugg hogy mit csinalsz az ujjaddal, de at tudod szakitani vele a szuzhartyad igen, es az valosinuleg fajna is... Azert 17 evesen ezt illene tudnod!!!! 21/F
2011. okt. 29. 09:19
 4/12 A kérdező kommentje:
tudod nem mindenki olvas sex konyvet es hetedikben a biosz tanarno nem meselt az ujjazasrol :]
2011. okt. 29. 09:21
 5/12 Horst válasza:
Hat, ha mar ilyen igenyeid vannak beszelgess el a novereddel ha van, vagy valami idosebb baratnoddel, en ezt tudom javasolni. Amugy diohejban annyit a dologrol ha a csiklodat izgatod az ujjaddal nyilvan nem szakitod az a szuzhartyat es nyilvan nem fog fajni. Ha az ujjaidat arra hasznalod h a kisajkaidon bellul a fenekedtol a hasad iranyaba mozgaztod akkor sem fog felszakadni. Ha a huvelyedbe akarod benyomni az ujjad, nos igen, akkor mar szuztelenited sajat magad :D
2011. okt. 29. 09:24
 6/12 Horst válasza:
Jah igen, bocs az elirasert reggel van...
2011. okt. 29. 09:25
 7/12 anonim válasza:
Ezzel nem szűzteleníted magad, ne aggódj :) A válaszoló tájékozatlan. Csak egy hús-vér f*sz veheti el a szűzességed. A szüzesség nem egy kézzel tapintható dolog. Az egy állapot. Ha átszakad a szűzhűrtyád, nem azt jelenti hogy nem vag ymár szűz. Lovaglás közben is átszakadhat. És a kérdésre válaszolván: Valószínűleg fájni fog, de ugye egyszer mindent ki kell próbálni :)
2011. okt. 29. 10:11
 8/12 Horst válasza:
Maradjunk annyiban, hogy fizikai szempontbol neztem a kerdest. Ha nem ep a szuzhartya onnantol kezdve mar nem szuz. Nyilvan ebben a materialista keresztmetszet...
2011. okt. 29. 10:17
 9/12 anonim válasza:
Szerintem próbáld ki. Egyáltalán nem biztos, hogy fáj.
2011. okt. 29. 10:54
 10/12 A kérdező kommentje:
koszi^^
2011. okt. 29. 13:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!