17 éves fiú vagyok szűz vagyok barátnőm is az, és le szeretnénk feküdni egymással első alkalommal lehet gumi nélkül? Mert úgy vérezni fog és ebből nekem nem lesz gondom
Figyelt kérdés
2011. okt. 27. 18:50
111/122 anonim válasza:
Amúgy a költő itt nem a menstruációra gondolt ,hanem arra hogy szűz a leány és azért fog vérezni. De igen 17évesen annyira buta szegény hogy nem tudja hogy így is teherbe lehet esni. Gondolom végül nem lett semmi ,mert beparázott és azóta is szűz.
112/122 anonim válasza:
Sírtam ezeken a válaszokon :D
113/122 anonim válasza:
azóta 12 éves a kisgyerek :)
114/122 anonim válasza:
Na mi lett azóta? Mindjárt éfjél, én meg nagyon régi kínos kérdésekhez írok választ, hogy mi lett azóta :D
115/122 anonim válasza:
xddd nagyszerű hobbi 114. ez igen! :D
háát őszintén nekem az furcsa hogy ő a vérzést gumi nélkül akarja tapasztalni.
én 18 évesen sem undorodtam ettől. nagyon szerettem az első barátnőmet. ízig vérig. és akartam vele huncutkodni akkor is ha mensizett. de ez hogy gumi nélkül... ez túlzás. komoly fertőzést lehet kapni még egy szűz lánytól is. Nekünk sokkal tisztább a nemi szervünk és ennyi. Ők belül nem tudják mosni, nem véletlen, hogy azért nők gyakrabban mennek nőgyógyászhoz.
116/122 anonim válasza:
115. Azthittem már a kérdező válaszolt..nagyon kíváncsi lennék mi lett ezekkel az emberekkel azóta
117/122 anonim válasza:
Sziasztok! Én vagyok a kérdező, aki azóta már felnőtt. Sajnos nem tudok már belépni abba a fiókomba ahonnan a kérdést feltettem, ezért így válaszolok. A nagy érdeklődésre való tekintettel válaszolok. Végül nem húztam gumit és mentem a saját fejem után, sajnos igazatok lett, nem kellett volna… nagyon hamar elmentem és az akkori barátnom és én is bepánikoltunk. Nem tudtuk hogyan mondjuk el a szüleinknek, de végül vettük a bátorságot és megtettük mindketten. Ennek következménye az lett, hogy eltiltottak minket egymástól, és szakítanunk kellett… Azóta sem tudom mi van a gyermekemmel…
118/122 anonim válasza:
Örülök hogy 13 év után is visszanéztél erre a kérdésedre.. Azt azért le kell szögezni, hogy kb. 4-5 olyan nap van egy hónapban, amikor esélyes lehet a terhesség.. ez azért van, mert a spermiumok egy pár napig életben maradnak, és a petesejt is max 2 napig él.. szóval egyáltatlán ne gondold hogy van gyereked, még ha viccnek is szántad ezt az utolsó kijelentésed..pov.: tényleg a kérdező vagy?
119/122 anonim válasza:
Egy fenét. A stílusa is teljesen más.
120/122 anonim válasza:
117. Valaki szórakozik. Nem lett gyereke, csak kitalálta. Akkor bukott le, amikor a gyereket leírta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!