Azt hallottam hogy az első szex az fáj ez igaz?
Figyelt kérdés
még szűz vagyok és érdekelne hogy fáj e az első és ha igen akkor hogy tehetném azt hogy ne fáljon.tudok e valamit csinálni ellene? mert most van egy pasim és tervezzük2011. okt. 26. 18:23
11/17 anonim válasza:
Szia! én ugy meg tudlak rakni hogy nem fáj, még élveznéd is :)))
12/17 anonim válasza:
Nekem az első nem fáj sőt nagyon élveztem és egy nagyon jó kedves aranyos pasit fogtam ki akinek oda adtam magam :)) ne félj az elsőtől csak figyelj arra kinek és hogyan adod oda a szüzességedet mert nem lehet csak 1 szer 1 embernek az életedben !!
13/17 anonim válasza:
Szia! ne parazz,ha a pasid szeret es nem durvaskodik akkor nyugis legy. fog fajni egy kicsit de nem veszes,isteni elmenynek fgod latni amikor mar masnap nem leszel szuz:)
14/17 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek!:)
2012. ápr. 26. 19:32
15/17 bercoka válasza:
Ne félj!NE gondolj arra,hogy foge fájni,vagy nem?csak lazúlj el.
16/17 anonim válasza:
Én nagyon féltem az elsőtől :) De mire eljutottuk oda,hogy szexeljünk a barátommal addigra elég sokat "játszottunk" egymással :) Tudta mi az amitől felizgulok,hogy mit,hogy szeretek :) Mikor először berakta fájt. Nem is akartam tovább hisz féltem a fájdalomtól . Kivette majd győzködött,hogy ne most adjam fel,mert ezután már csak jobb lesz :) És igaza volt :) Mikor másodjára berakta( nagyon óvatos volt nagyon figyelt rám ) akkor már kevésbé fájt,majd utána elkezdtem én is élvezni :) Még a 2. alkalommal fájt egy kicsit, de azóta már semmi ilyen gond nincs :)
17/17 anonim válasza:
nekem az első rettenetesen fájt, de tényleg. Kb a sírás határán voltam..míg ki nem tágított teljesen addig fájt,de utána elképesztően élveztem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!