Miért érzik azt sokan, hogy ciki szűznek lenni?
Fiúkról nem tudok nyilatkozni, de szerintem lányoknál ez óriási előny. Én is szűz vagyok, nagyon kíváncsi vagyok a szexre, szeretném is már csinálni, de nem érzem cikinek. Az meg külön jó érzés, amikor pasikkal szóba kerül ez és elmondom, hogy szűz vagyok, nekik meg leesik az álluk és még inkább velem szeretnének lenni. Ezt csak azért írom, hogy lányok fel a fejjel, sokaknál előny, ha szűz vagy és még többre fognak értékelni emiatt.
18/L
Szerintem nem ciki, csak ugye a társasági kör, ahol naponta mozog az ember, eléggé frusztáló, hogy mindenki tapasztalt én meg egyedül szűz vagyok. Az önbizalmam is csökkenti jelentősen.
Egyébként én nekem az a véleményem, hogy nem bánnám, sőt megtiszteltetés lenne egy szűz lánnyal elvesztenem, én is szűz vagyok szóval jól elbénáskodnánk együtt gondolom először. :D
40F
nekem egy szintén szűz lány vette el a szüzességemet (nem elírás) mikor 18 voltam. nem bénáztunk, az ösztöneink által vezérelve, elsőre minden ment a rendjén. (csodálkoztam is rajta, mert először én is féltem hogy nem tudom mi a dolgom)Ja és fantasztikus azóta is meghatározó élmény az életemben. 6 évet jártunk még ezután, aztán a lány tapasztalat szerzésre, odébb állt. Akkor nagyon sajnáltam, de már nem bánom.
szóval nem ciki, hanem jó dolog, és nem kell szélsőségesen gondolkodni felőle, mindenki érzi magától mi a jó neki, nem kell a sok hülyére hallgatni.
mert primitiv környezetben élnek, meg mert az a menő tiniként ha nemvagy az...
gimibe nálunk is cikinek számitott, érdekes mikor egyetemre kerültem, szinte több volt a szüz mint a nem szüz. mert azok kerültek be akik tanultak és nem kufircoltak összevissza. de azok szemébe se volt ciki akik már nemvoltak azok, mert az értelmesebbje kerül be egy jó egyetemre, és tudja hogy attol senki nem lesz kevesebb hogy nem feküdt össze akárkivel. komoly kapcsolat meg nem jöhet össze mindenkinek 18 éves korára. komoly alatt itt a ~1 éveset értem, tinikorban az már annak számit. szóval aki nem csak a kefélést keresi, annak nem feltétlen jön össze. azóta nekem is lett barátnőm, és nemigazán változott semmi azzal hogy már nem vagyok szüz, abbol a szempontbol hogy cikiznének vagy nem. vanmég haverom akinek még mindig nemvolt barátnője se, tök normális amugy a srác, meg ismerkedik is mostanában, csak még nem jött össze neki. ő 21 éves amugy, énis 21 voltam amikor összejöttem barátnőmmel. szal nemhinném hogy ebben bármi ciki lenne.
ja és fiuknál se, nemcsak lányoknál. semmivel nem lesz jobb az a fiu aki 20 lánnyal volt mint az a lány aki egy fiúval se, vagy forditva, bármilyen kombinácioban...
ja és még annyi, egy másik haverom, egyéjszakásban elvesztette, ez az egyetlen aktusa volt egész életében, csak azér hogy ne legyen szüz. többre tartom azt aki még szüz és normális kapcsolatot keres legalább. nem a tökéleteset, csak legalább egy kapcsolatot, akivel nem egy éjszakára jönnek össze részegen. többet ér fiúban és lányban is.
22/f
Nem gáz csak rohadt sz@r szex nélkül élni:D Meg úgy szeretet nélkül. Én dolgozok rajta hogy legyen egy orbitális fiatalságom:P
Bár ne lenne a lányoknál ez az alfahím radar meg a qrva-faktor. :D Egyszerűbb lenne
előző vagyok
F18
és már egy 14 évesnek is úgy megpuszilgatnám a combikáját hogy nemigaz úgy ki vagyok éhezve.
Jóképű vagyok van önbizalmam, és magas is vagyok, de ez kevés, ide még több kéne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!