Szerintetek nyűg vagy érték egy szűz lánnyal kezdeni?
Figyelt kérdés
2011. okt. 21. 22:03
11/16 anonim válasza:
Felnőtt emberek nem váratják a párjukat hónapokig. A szűz kis p.csákkal meg csak a baj van. Ilyen egyszerű.
12/16 anonim válasza:
Nyűg, mert azt hiszik, hogy akkora felbecsülhetetlen kincs a szüzességük, holott az csak egy állapot és kb. 100% már az elején kijelenti, hogy márpedig hónapokig nem lesz semmi és örüljél neki, mert ha szereted megvárod stb. Azután meg kitalálja, hogy ő még nem feküdt le elég pasival és elhagy a francba.
Kezdjen az szűzlánnyal, akinek hajókötélből vannak az idegei.
13/16 anonim válasza:
Nyűg? :O Hát én a barátommal 2 hónap után feküdtem le! Persze nem volt neki könnyű, de megvárt és azt mondta tegnap nekem, hogy megérte várni! Én meg nem bántam meg! Mert ha szeretem és ő szeret... :)
17/L
14/16 anonim válasza:
hát utolsó ,de te 2 hónap után lefeküdtél a pároddal. és a szűzen jó idő. és mégiscsak 17 évesen vesztetted el, és ezzel tényleg nem nagyon lógsz ki az átlagból.
15/16 anonim válasza:
Én nem járnék olyannal aki lefeküdt már mással
16/16 anonim válasza:
Utolsó, ezt 15-20 év múlva is így gondolod majd?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!