Mi történi akkor ha valaki már 18 éves és nincs menzesze de lefeküdne a barátjával az orvos szerint minden rendben van. Lelkileg pedig nagyon érett arra hogy a barátjával lefeküdjön. Mit tegyen?
Figyelt kérdés
2009. máj. 2. 14:00
21/27 anonim válasza:
Ne akarj a "többiek" közé tartozni! Ha elmennél nőgyógyászhoz, lehet, hogy feliratna neked valami fogamzásgátló bogyót, ami megzavarná a hormonháztartásodat. Nem értek hozzá, lehet, hogy ez a megoldás, de hülyeséget nem akarok tanácsolni. (Amugy én is 16 évesen vesztettem el, de ez mellékes, szerintem kicsit korai volt, de ezt már nem lehet visszafordítani... bár még mindig járunk, majdnem 2 éve.)
22/27 A kérdező kommentje:
az tök jó remélem együtt maradtok és köszi :)
2009. máj. 2. 20:58
23/27 anonim válasza:
Nah nekem van egy ismerősöm akinek szintén nem jött meg..és 17 évesen elment dokihoz mert már nagyon aggódott!És igen...súlyos hormonproblémái voltak és 1,5 évig hormoninjekciót kapott majdnem 19 volt mikoe először megjött neki!Ma 26 és van egy gyönyörű kislánya!Sztem nézesd meg magad...de egy másik dologgal!
24/27 anonim válasza:
xd bocsi.. dokival!álmos vagyok már nah! :D
25/27 A kérdező kommentje:
ok
2009. máj. 2. 23:19
26/27 A kérdező kommentje:
hú már nagyon izgulok nem lehet azt mondani hogy ne izguljak....
:S
2009. máj. 2. 23:21
27/27 A kérdező kommentje:
tuti nekem van csak ilyen pehhem hogy ilyen előforduljon...:@
2009. máj. 2. 23:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!