Azt hittem amikor a fiam elveszíti a szüzességét végre jönni fognak neki az eredmények a nők terén, nagyon nem így lett! Mi lehet ennek az úgy oka?
Üdv mindenkinek!
A helyzet a következő: úgy vélem nagy gond lehet a fiam férfiasságával (aki 18 éves), s ez ügyben én tehetetlen vagyok, bármennyire szeretnék segíteni neki nem tudok... Mindig is egy visszahúzódó típus volt nehezen alkalmazkodó és bizony jól tudom hogy ő mindent megtett annak érdekében hogy beilleszkedjen, amiért le a kalappal előtte! Nagy nagy örömömre tavaly sikerült becsajoznia végre, 1 évig járt egy hölggyel és a szüzességét is elveszítette, nagyon büszkék voltunk rá. (És persze az élete más területein elért dolgai miatt is) No, ennek vége lett 3 hónapja, akkor mondtam, semmi gond, most már tudja hogy megy ez és veszekedni fognak érte a csajok mert úgy hittem, csak a kezdet nehéz és innentől fogva semmi baj nem lehet, sőt, az lesz a gondja hogy "túl sok" lesz a jelentkező! Nem így lett... A 3 hónapot teljesen egyedül töltötte semmiféle siker nélkül, pedig nagyon vagyok egy új hölgyre. :( Nekem ez azért nagyon fura, mert amikor én elveszítettem a szüzességem 15 éves, onnantól kezdve nem volt megállás, jöttek a csajok ezerrel, maximum másfél hónapig nem volt senkim. Ezért is fura nekem az ő helyzete, mert ez számomra felfoghatatlan... Ebben a korban az lenne a normális ha (elnézést a szóért) szinte minden legyet jól helybe tudna rakni, persze ez nem jelenti azt hogy meg kéne csalnia valakit. Hogyan tudnék segíteni neki? Latom hogy nagyon szenved...
Hát h őszinte legyek, nálam kicsit kiverte a biztosítékot ez a történet.
Most komolyan az a baj h nem fektet le mindenkit? Inkább örülj h normális gondolkozású. 3 hónap az semmi, legalább megválogatja kit akar és kit nem, erre kéne büszkének lenni nem arra h hány strigulája van, meg h jaj de jó elvesztette. Szülőként azért kéne drukkolnod h találjon egy rendes lányt majd aki mellett letelepszik. Ha évekig nem lesz senkije akkor nem lesz, te nem tehetsz semmit ez az ő döntése, hogy hogyan akar élni és h kiket akar maga mellé. Ezzel semmi gond nincsen. Nem is értem ezt a felfogást őszintén, szülőtől ilyet még nem hallottam.
Ne haragudj h ezt mondom de a te felfogásodon kellene változtatni.
Azt hittem nekem van a leggyökerebb apám, de te őt is túlszárnyalod, teljesítmény! Gratulálok!
Mi lenne ha a saját dolgoddal foglalkoznál te nyomorék?
Apuci alád rakja a nőt pici fiam!
A gyereknek a szülei minden kívánságát lesik
De mikor kilép az életbe jól pofára esik
Valószínűleg épp a te felfogásod miatt lett ilyen a fiad mivel nem tekinti példaképnek amit tőled hall ez ügyben.
Megoldja majd ő a saját dolgait a maga módján, nem kell aggódnod....és légy büszke mert a fiad túllépett rajtad morálisan és érzelmileg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!