Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Azt hittem amikor a fiam...

Azt hittem amikor a fiam elveszíti a szüzességét végre jönni fognak neki az eredmények a nők terén, nagyon nem így lett! Mi lehet ennek az úgy oka?

Figyelt kérdés

Üdv mindenkinek!

A helyzet a következő: úgy vélem nagy gond lehet a fiam férfiasságával (aki 18 éves), s ez ügyben én tehetetlen vagyok, bármennyire szeretnék segíteni neki nem tudok... Mindig is egy visszahúzódó típus volt nehezen alkalmazkodó és bizony jól tudom hogy ő mindent megtett annak érdekében hogy beilleszkedjen, amiért le a kalappal előtte! Nagy nagy örömömre tavaly sikerült becsajoznia végre, 1 évig járt egy hölggyel és a szüzességét is elveszítette, nagyon büszkék voltunk rá. (És persze az élete más területein elért dolgai miatt is) No, ennek vége lett 3 hónapja, akkor mondtam, semmi gond, most már tudja hogy megy ez és veszekedni fognak érte a csajok mert úgy hittem, csak a kezdet nehéz és innentől fogva semmi baj nem lehet, sőt, az lesz a gondja hogy "túl sok" lesz a jelentkező! Nem így lett... A 3 hónapot teljesen egyedül töltötte semmiféle siker nélkül, pedig nagyon vagyok egy új hölgyre. :( Nekem ez azért nagyon fura, mert amikor én elveszítettem a szüzességem 15 éves, onnantól kezdve nem volt megállás, jöttek a csajok ezerrel, maximum másfél hónapig nem volt senkim. Ezért is fura nekem az ő helyzete, mert ez számomra felfoghatatlan... Ebben a korban az lenne a normális ha (elnézést a szóért) szinte minden legyet jól helybe tudna rakni, persze ez nem jelenti azt hogy meg kéne csalnia valakit. Hogyan tudnék segíteni neki? Latom hogy nagyon szenved...

2011. okt. 13. 11:34
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Mr. Levenstein?
2011. okt. 13. 13:26
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

Hát h őszinte legyek, nálam kicsit kiverte a biztosítékot ez a történet.

Most komolyan az a baj h nem fektet le mindenkit? Inkább örülj h normális gondolkozású. 3 hónap az semmi, legalább megválogatja kit akar és kit nem, erre kéne büszkének lenni nem arra h hány strigulája van, meg h jaj de jó elvesztette. Szülőként azért kéne drukkolnod h találjon egy rendes lányt majd aki mellett letelepszik. Ha évekig nem lesz senkije akkor nem lesz, te nem tehetsz semmit ez az ő döntése, hogy hogyan akar élni és h kiket akar maga mellé. Ezzel semmi gond nincsen. Nem is értem ezt a felfogást őszintén, szülőtől ilyet még nem hallottam.

Ne haragudj h ezt mondom de a te felfogásodon kellene változtatni.

2011. okt. 13. 14:34
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem hagyd békén. Én nagyon utálom amikor azzal b*sztatnak anyámék, hogy mikor lesz már barátnőm, és nem értik meg, hogy nem akarok.(nem vagyok b*zi!) 18F
2011. okt. 13. 14:50
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
ezt bizd rá.. majd ő eldönti h mit és kit akar.. :)
2011. okt. 13. 15:17
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

Azt hittem nekem van a leggyökerebb apám, de te őt is túlszárnyalod, teljesítmény! Gratulálok!

Mi lenne ha a saját dolgoddal foglalkoznál te nyomorék?

2011. okt. 13. 15:43
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
most nem azért, de hagyd békén a fiadat.. majd ő alakitja a dolgait ugy ahogy ő akarja..
2011. okt. 13. 15:45
 17/24 anonim ***** válasza:
48%

Apuci alád rakja a nőt pici fiam!

A gyereknek a szülei minden kívánságát lesik

De mikor kilép az életbe jól pofára esik

2011. okt. 13. 16:29
 18/24 Colle válasza:
100%

Valószínűleg épp a te felfogásod miatt lett ilyen a fiad mivel nem tekinti példaképnek amit tőled hall ez ügyben.

Megoldja majd ő a saját dolgait a maga módján, nem kell aggódnod....és légy büszke mert a fiad túllépett rajtad morálisan és érzelmileg.

2011. okt. 13. 21:12
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
TE is nagyon fasza szülő lehetsz. Ahelyett, hogy arra tanítanád a gyereket, hogy legyen normális, dolgos, becsületes ember, azon keseregsz, hogy nem lett egy hülye, idióta party g.ci. Csak mert még most is a régi - néhol eltúlzott - csajozós sztorikkal tudsz felvágni, mert ezen kívül semmit sem értél el, azt hiszed, hogy ez valami és kudarcként éled meg, hogy a gyerek más. Úgy írsz róla, mintha valami fogyatékos lenne. Gratulálok, hogy itt rágalmazod azt, akit elvileg a legjobban kéne szeretned és támogatnod, akármit is tesz, akármilyen ember is. Jó, hogy az én apám nem b.szogatott ilyenekkel, ő "csak" piált.
2011. okt. 13. 21:44
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nagyon fake szagú...
2011. okt. 14. 00:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!