Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hány éves korig várjak az...

Hány éves korig várjak az első szexig?

Figyelt kérdés

14 éves fiú vagyok,tudom,hogy korai lenne,de mint ez általában így van nagyon d*gnék már.Elnézést a kifejezésért.

Szerintetek is korai lenne?

És inkább szerelemből feküdjek le valakivel? Megbánhatom ha nem,de jó volt a szex?

2011. okt. 12. 20:46
1 2 3
 21/30 anonim válasza:
90%
Figyelj! Minden 14 éves fiú kanos, de keresd az értékes, kedves, aranyos, helyes lányt. Ő vele lesz a legjobb elveszteni! :) Hidd el! Én 16 voltam amikor elvesztettem egy 16 éves lánnyal. 9 hónap után :)
2013. nov. 10. 16:58
 22/30 anusbari válasza:
13%
43.5 év az Ideális.
2014. jan. 2. 16:29
 23/30 szusy2 válasza:
100%
Csak én gondolom, hogx ez nem kortól függ hanem kapcsolattól?(persze egy normális korhatár után)
2018. jan. 25. 20:25
 24/30 anonim ***** válasza:
12%
Szerintem nem korai, hanem késői, de ha szeretnéd, tedd azt! Tudod, hogy kell, nem?! Hüvelyk ujjadat a szádba, és kész is.
2019. jan. 19. 16:59
 25/30 anonim ***** válasza:
34%
105,5 éves korodig.
2019. aug. 26. 00:31
 26/30 anonim válasza:
80%

Engem zavar hogy a barátom még szűz 16 évesen. Én is szűz vagyok.

15l

2019. nov. 3. 16:12
 27/30 anonim ***** válasza:
100%
Ez szerintem csak félelem. Nagyon klassz dolog, ha mindketten szüzek vagytok. Persze nem lesz az első szex hú de nagy dolog, de inkább az a lényeg, hogy egymást és önmagatokat együtt fedezitek fel. Nem is kell, hogy elsőre aktus legyen, sőt, szerintem az a jó, ha az első néhány alkalom csak petting, kényeztetés, és szépen fokozatosan mentek egyre tovább. Ha mindent meg tudtok beszélni ezen a téren is, akkor fejlődik igazán a szexuális kultúrátok. Ne legyen semmilyen teljesítménykényszeretek, szorongásotok, hogy jaj, nem vagyok elég jó, a kölcsönös örömszerzés a lényeg, de ez görcsöléssel csak elveszik.
2019. nov. 4. 11:59
 28/30 anonim ***** válasza:
0%

"A mai 14-éves fiúknak mindnek d*ghatnéka van.Várjál vele legalább 18 éves korodig.Még "kicsi"vagy ehhez (lelkileg)."

Miért kicsi lelkileg 14 évesen a szexhez?? Áruld el. Miért várjon 18 éves koráig? Szerelem nélkül úgyanúgy lehet 14 évesen szexelni mint 20-30-40 évesen.

Én is szexeltem 14 évesen mert volt rá lehetőségem. Hülye lettem volna kihagyni.

2021. jún. 27. 12:38
 29/30 anonim ***** válasza:
0%

"16 éves fiú vagyok, szintén szűz és nem bánom hogy nem vesztettem el 15. szülinapomon (lett volna rá lehetőségem egy ismeretlen lánnyal.. még a nevét sem tudtam..).

Első igazi csókom is a mostani barátnőmmel történt, akit szívből szeretek, és együtt fogjuk elveszíteni is ha megműtöttek és felépültem (lágyéksérvem van.. pénteken műtenek vele..).

Szóval én azt mondom, lehet hogy most jó enne, de késöbb megbánhatod. Nameg egy szűz lánynak alapból parás a szex, főleg ha a pasi nem az.. (megfelelési kényszer)."

Ezt fogadok, hogy egy nő írta le csak úgy, mintha fiú írná. Ezzel akarod lebeszélni a kérdezőt, hogy ne szexeljen 14 évesen. Angyalom ez nem sikerült!

Ráadásul egy szűz lány inkább örül annak, ha a pasija már tapasztalt és tudja mit kell tenni. Teljesen mindegy, hogy a lány 15 vagy 25 évesen szűz, nem a lány akarja tanítani a szűz fiút.

2021. jún. 27. 12:45
 30/30 anonim ***** válasza:
Kamu
2021. nov. 25. 07:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!