Ciki, hogy 13 évesen még szűz vagyok?
Figyelt kérdés
2011. okt. 12. 17:29
12/29 Timi: ) válasza:
legyen olyan kérdés is,hogy ugyanez csak 12 évesen,úgyis 16-tól végigmentél mindegyiken,nevetséges ez az egész és gyerekes.Amúgy ha valóban 13 vagy mit keresel ebben a kategóriában?
13/29 anonim válasza:
Az a ciki, hogy ilyen hülye vagy. Legközelebb már a 8 évesek fogják feltenni ezt a kérdést?
14/29 anonim válasza:
ezegyy kamukérdés,a sok ba..marc feljön ide ahaverjaival vagy suliba,azt röhögcsélnek magukon.
16/29 anonim válasza:
Az gáz, hogy ötpercenként fiatalodsz egy évet (ha a szomszédos kérdéseket nézem) :)
17/29 Békaszárnya válasza:
Az a ciki, ha nem vagy az.
18/29 anonim válasza:
énse vagyok szűz. 14/f de szerintem nem ciki....
19/29 anonim válasza:
Már nem azért...álltalában normális válaszokat adok, de arról megvan a véleményem ha valaki ilyen hülyeséget kérdez 13 évesen...ha lány ha nem, a qrva hajlam megvan...
20/29 anonim válasza:
Nem tudom fiú vagy ill. lány, de egyiknek sem ciki.
Sőt az a ciki ha már nem lennél.
Én 17-18 éves koromig az is akarok maradni.
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!