Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Lányok! Mit tennétek, ha...

Lányok! Mit tennétek, ha megtudnátok, hogy a barátotok (22) még szűz?

Figyelt kérdés
Mondjuk pár hét együtt járás után szóba kerülne a téma. Szakítanátok, vagy leértékelődne a szemetekben?
2011. okt. 11. 10:02
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

jaj az marhanagy dicsőség hogy egyszer már részegen smároltál vkivel :D hát az olyan mintha még azt se. az a csaj nem azér smacizott veled mert annyira bejöttél neki :D

mondd el neki ha ezér dob annyit is ért. én elmondtam barátnőmnek 21 évesen, nemnézett le érte, és nem szakított emiatt. már nem vagyunk szüzek...

2011. okt. 11. 19:00
 12/13 anonim ***** válasza:

Engem csak akkor zavarna, ha előtte mást mondott volna, utána meg kiderült volna hogy hazudott. És azért az sem árt ha még az első együttlét előtt mondja el. Nagyon rossz azért úgy visszagondolni, hogy úgy voltál a sráccal hogy nem tudod hogy te vagy neki az első. És hogy nem bízott meg benned annyira, hogy ezt elmondja. Én így jártam, és a mai napig nagyon rossz érzés, ha eszembe jut. Minél előbb mondd el neki, ha nem akarod hogy neki legyenek rossz érzései:S

Egyébként, gondnak nem gond, mert nem ez alapján múlik a kapcsolat, nem számít, ha szeretitek egymást, de az őszinteség, az nagyon nagyon fontos!

2011. dec. 9. 12:10
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

#10 Te nagyon szánalmas vagy!

Nem azért mert szűz vagy hanem a lúzer felfogásod miatt. Nem csodálom ha ilyen gyökér vagy nem sikerült még összeszedned egy csajt se....

Kérdező, te a barátnőddel foglalkozz, te ismered, nem fogja leharapni a tökeidet, ha őszinték az érzelmei nem gond. Csak te is legyél vele őszinte ennyi!

2011. dec. 9. 12:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!