Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Égő ha egy lány 20 évesen még...

Égő ha egy lány 20 évesen még szűz?

Figyelt kérdés
2011. okt. 10. 10:45
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
13%
Van ilyen?
2011. okt. 10. 11:23
 12/23 anonim ***** válasza:
76%
Ez általában nem beszédtéma. Annak a fiúnak mondd csak el, aki el fogja venni. Hidd el, ő sem fog róla beszélni, de magában biztos örökre szép emlékként fogja megjegyezni.
2011. okt. 10. 11:23
 13/23 anonim ***** válasza:
24%
Kérdező és 11:19-es, megkérdezhetem h miért vagytok még szüzek? Csak kíváncsiságból, akár priviben is jó.
2011. okt. 10. 11:27
 14/23 anonim ***** válasza:
87%

11:19 vagyok

Én azért mert világ életemben visszahúzódó, önbizalom hiányos voltam. Inkább nem jártam társaságba, mert mindenkit jobbnak éreztem magamnál, és emiatt csak elnyomva éreztem magam. De ez már ilyen 10-12 évesen is így volt. Engem a fiúk soha sem vettek észre. Pedig nem vagyok egy pattanásos, szemüveges kövér csaj, sőt sokszor megnéznek a pasik, de ennyi. Jó, tény hogy szinte alig járok el itthonról, bulizni sem nagyon szoktam. Meg ha tetszik valaki akkor ahelyett hogy "kelletném" magam, inkább bezárkózom. Ez ilyen lelki dolog lehet. Hát ezért.

2011. okt. 10. 11:46
 15/23 anonim ***** válasza:
90%

"Meg ha tetszik valaki akkor ahelyett hogy "kelletném" magam, inkább bezárkózom."

Sztem ez lehet a hiba :) Így ha tetszel is vkinek (biztos h volt már, akinek tetszettél), nem meri kimutatni, nem tudja hogyan közeledjen hozzád, mert ez általában úgy jön le, h nem is érdekel az illető.

2011. okt. 10. 11:49
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Én is szűz vagyok, mondjuk én még csak 19 vagyok, ne szégyelld, és nincs velünk semmi baj csak nem fekszem le fűvel-fával!

Jah és attól,hogy valaki szűz nem biztos, hogy baj van vele.

2011. okt. 10. 13:00
 17/23 anonim válasza:
89%
Nem. Sőt!
2011. okt. 10. 13:03
 18/23 anonim ***** válasza:
90%

Ne a környezeteddel foglalkozz, hanem magaddal, azzal, h mi a jó NEKED!! Át kell gondolni, mi a jobb: menni a tömeg után, összefeküdni fűvel-fával, azon parázni, hogy elkaptál-e valamilyen betegséget, v lehetsz-e terhes... vagy büszkén, szeretetből, szerelemből odaadni magad valakinek, akivel komolyabb terveid vannak, mint a jövő heti mozi...

Én 20 évesen a nászéjszakámon veszítettem el a szüzességemet, csodálatos élmény volt. Tudom, hogy ha ez előbb megtörtént volna, egyrészt sokkal jobban fájt volna, másrészt alig tudtam volna a férjem szemébe nézni. Lehet mondani, hogy régimódi vagyok, meg ciki, hogy megvártam a férjem (pedig voltak pasijaim előtte is)... Én büszke vagyok rá, hogy az első és egyetlen férfi az életemben a FÉRJEM! :)

2011. okt. 10. 13:19
 19/23 anonim válasza:
100%
Nem nem nem és nem! Legyél büszke rá ha sikerült eddig várnod vele!
2011. okt. 10. 16:27
 20/23 anonim ***** válasza:
81%
nem az
2011. okt. 10. 18:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!