Félek a szextől, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Tudom, furán hangzik a kérdés, de már 21 éves vagyok (fiú) és még nem voltam nővel.
A gond az azhogy annyira kívánnám hogy végre lefeküdjek egy lányal, hogy szinte a gondolattól szinte szívrohamom van.
Attól félek ha oda kerülne a sor hogy legyen valakim akkor ott helyben elájulnék, vagy 'meghalnék'
2011. okt. 9. 23:04
11/21 anonim válasza:
Don't panic!
Először kezd valami kisebb dologgal. Például kutyussal. Ha az oks, akkor egy lány 1X év alatt, majd egy prosti. Ha az is megy már akkor meg se állj a szauna69-ig.
12/21 anonim válasza:
Írj privit! Velem kötetlenül kipróbálhatnád, milyen szexelni, gyakorolhatnál rajtam!
13/21 crv válasza:
na én is szivesen gyakorolnék rajtad:D:D
14/21 Selim a trolloló válasza:
Szilvásbuktát mert azt szeretem :D
15/21 anonim válasza:
Vegyél be 1-2 felest az ominózus aktus előtt és nem fogsz annyira izgulni.
16/21 anonim válasza:
te agybeteg! neked csak egy pina kell! arra ott vannak a prostik. de neked nem kell! idi0ta!
17/21 anonim válasza:
nézz meg egy jó filmet... http://www.youtube.com/watch?v=kukdL8wsbH0&feature=related
18/21 A kérdező kommentje:
Válasz irója: 0:43,
2:10
Áhh, nincs bátorságom hogy írjak :S
Mondjuk félek tőle hogy még 40évesen is szűz leszek :S
2011. okt. 10. 20:03
20/21 anonim válasza:
úgytudom, hogy a szeköndlájfban lehet dugni xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!