Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Lányok! Mit gondoltok a szűz...

Lányok! Mit gondoltok a szűz fiúkról? Mennyire gáz, ha valaki még 21 évesen is szűz és nem volt még kapcsolata, mert félénk és sosem mert kezdeményezni élőben, neten meg semmi sem jött még össze?

Figyelt kérdés
2011. okt. 6. 19:46
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
43%

az hogy félénk az neten is lejön...

tod én kb semmilyen izomzatu sem vagyok, nemhogy szálkás vagy valami... csak nemvagyok olyan nagyon félénk. hát aki fél az nem férfi, a csajoknak meg általában férfi kell... ezvan...

2011. okt. 7. 23:14
 22/25 anonim ***** válasza:
88%

lányok, akik itt azt írjátok, hogy "szeretitek a szűz pasikat", hány szűz sráccal voltatok már?

tényleg ilyen jó volt?

2011. okt. 8. 12:13
 23/25 anonim ***** válasza:
78%

Nekem csak egyszer volt részem szüzességet elvenni, de az nagyon jó volt. Tök jó érzés volt, látni, hogy neki is jó, meg izgis tanítgatni is.

Bár szerintem ez csak kapcsolatban ilyen jó, úgy,hogy szeretitek egymást.

Szerelem nélkül a szex elég gépies tud lenni.

21/L

2011. okt. 8. 13:44
 24/25 anonim ***** válasza:

utolsó: hány évesek voltatok, hanyadik partnered volt?

egyáltalán nem ciki ilyenkor, hogy a srác nincs a toppon, nem olyan élvezetes vele, mint az előzőekkel...?

2011. okt. 8. 15:00
 25/25 anonim ***** válasza:
Szerintem az a gáz, vagyis nemis gáz, nem tudok rá jó szót, hogy ennyire félénk vagy és nem mersz kezdeményezni. Muszáj szerezned egy kis önbizalmat, mert így nem lesz jó. A szüzesség nem gáz, én is az vagyok, és örülnék, ha szűz pasim lenne, legaláb együtt "bénázhatnánk" :D
2011. nov. 22. 18:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!