Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Lányok! Mit gondoltok a szűz...

Lányok! Mit gondoltok a szűz fiúkról? Mennyire gáz, ha valaki még 21 évesen is szűz és nem volt még kapcsolata, mert félénk és sosem mert kezdeményezni élőben, neten meg semmi sem jött még össze?

Figyelt kérdés
2011. okt. 6. 19:46
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Miért lenne gáz? Mert biztosan mindenkinek ahhoz van türelme, hogy tanítgassa meg, hogy elviselje, hogy az elején elmegy fél perc alatt, azt se tudja mit kell csinálni.
2011. okt. 6. 20:19
 12/25 A kérdező kommentje:

járogatok én sok felé el, de

1. éjszakai buli helyeken nem lehet normális barátnőt találni

2. akármerre próbálkoztam még élőben le sem sz@rtak vagy jött a foglalt vagyok szöveg

3. alacsony és vékony, szálkás izomzatú fiú vagyok

Eddig azt tapasztaltam, hogy azoknak a lányoknak, akik szépek én nem kellek ez már nagyon zavar, tartok tőle, hogy vagy prostihoz kell mennem vagy egy olyan lánnyal kell lefeküdnöm, aki nekem egyáltalán nem vonzó testileg.

De ezeket nem szeretném, amúgy sem akarom elfogadni, hogy nincs olyan lány, akivel kölcsönösen kívánjuk egymást testileg-lelkileg.

2011. okt. 6. 20:37
 13/25 anonim ***** válasza:
19:55 Sajnos Tőled messze. Emlékszem Rád.
2011. okt. 6. 21:27
 14/25 anonim ***** válasza:
Akkor tárgytalan :(
2011. okt. 6. 21:47
 15/25 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok csk 1 évvel fiatalabb. Hozzá kell szokni mást nem nagyon lehet tenni.
2011. okt. 6. 22:34
 16/25 A kérdező kommentje:

Én nem fogok beletörődni, küzdeni fogok folyamatosan, ha beledöglök is szerzet magamnak egy vonzó, szép, kedves barátnőt!

Ti se adjátok fel!!

2011. okt. 6. 22:53
 17/25 anonim ***** válasza:
Harcolj csak benned legalább van elszántság. Én már inkább hagyom mert ami nem megy az nem is fog. Sok sikert.
2011. okt. 6. 23:27
 18/25 anonim ***** válasza:
43%
Próbáltál már társkeresőt? Lehet gagyi meg minden, barátnőm, aki kövér, de nagyon aranyos, talált magának egy helyes fiút akivel 3 évig együtt voltak, egy próbát megér:)
2011. okt. 7. 14:14
 19/25 anonim ***** válasza:
43%
rosszlanyok.hu
2011. okt. 7. 15:00
 20/25 A kérdező kommentje:

Nekem nem tetsző lányt én is tudnék szerezni, de annak mi értelme, hazudjak a szemébe, hogy imádom, közben meg nem is kívánom testileg sem?

Prostit lehet több értelme lenne megfizetni, ott elég sok szép lány van, akivel legalább nem is olyan gáz bénázni, hisz úgysem látom máskor valószínűleg.

2011. okt. 7. 19:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!