Mi vagyunk csak ilyen bénák?
Figyelt kérdés
Mindketten 22 évesek vagyunk a barátnőmmel és végre több mint 1 év után eljutottunk odáig, hogy megtörténik a dolog. Nekünk ez elsőre nem ment...sőt szerintem másodikra sem fog :( Szerencsétlenkedünk össze vissza :( Nem értem másnak hogy sikerül már 16 évesen minden nagyobb gond nélkül. Apró lépésekben haladunk előre...de szerintem 100 év múlva se leszünk túl rajta.2011. okt. 5. 22:22
1/9 anonim válasza:
Mi a baj? Tudod 16 évesen még felelőtlenebb az ember, nem törődik annyira azzal, hogy minden rendben legyen, csak csinálja. Megértelek benneteket, én is 20 voltam mikor először szeretkeztem barátnőmmel.
2/9 anonim válasza:
Nyalni kell rendesen és ujjazni jó sokáig, akkor nem lesz gond.
3/9 A kérdező kommentje:
Nem megy ez az egész behatolás dolog...tudom ciki ilyet mondani, de mindig kicsúszik :(
2011. okt. 5. 22:49
4/9 Ottesz válasza:
Engedjétek el magatok mintha nem lenne holnap. Ne stresszeljetek semmin, bele kell jönni. Aztán mindent bele :P
5/9 anonim válasza:
Sok ember bénázik elsőnek.Nem kell túlparázni és akkor menni fog.Tudom nagy okosságnak tűnik, de tényleg így van.Jó kis előjáték, de úgy hogy mindketten arra vágyjatok, hogy szex legyen belőle.
7/9 anonim válasza:
Nekünk sem ment az elején,miattam!annyira ráparáztam,h utána jó darabig megint csak nem ment.de a párom nagyon türelmes volt velem és megértő,így aztán szép lassan eljutottunk odáig,h sikerült.annyira nekem nem volt kellemes,de asszem a 3.alkalom után elkezdtem élvezni a dolgot és most minden szuper!:)
hidd el,én tényleg úgy voltam vele,h soha nem fog sikerülni,velem egyszerűen képtelenség!
a párom is ki volt emiatt,de együtt sikerült áttörnünk a falat(hm,szimbolikus nem?)!
Menni fog nektek is,csak türelem,bizalom és intimitás kell ,és ne görcsöljetek!SZURKOLOK!:)
8/9 anonim válasza:
utolsó vagyok:és ne úgy vedd a kudarc(ok) miatt,h túl kell lenni rajta!ha szeretitek egymást menni fog.nem kell kapkodni!
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :)
2011. okt. 6. 13:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!