Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mi vagyunk csak ilyen bénák?

Mi vagyunk csak ilyen bénák?

Figyelt kérdés
Mindketten 22 évesek vagyunk a barátnőmmel és végre több mint 1 év után eljutottunk odáig, hogy megtörténik a dolog. Nekünk ez elsőre nem ment...sőt szerintem másodikra sem fog :( Szerencsétlenkedünk össze vissza :( Nem értem másnak hogy sikerül már 16 évesen minden nagyobb gond nélkül. Apró lépésekben haladunk előre...de szerintem 100 év múlva se leszünk túl rajta.
2011. okt. 5. 22:22
 1/9 anonim ***** válasza:
Mi a baj? Tudod 16 évesen még felelőtlenebb az ember, nem törődik annyira azzal, hogy minden rendben legyen, csak csinálja. Megértelek benneteket, én is 20 voltam mikor először szeretkeztem barátnőmmel.
2011. okt. 5. 22:24
 2/9 anonim ***** válasza:
Nyalni kell rendesen és ujjazni jó sokáig, akkor nem lesz gond.
2011. okt. 5. 22:25
 3/9 A kérdező kommentje:
Nem megy ez az egész behatolás dolog...tudom ciki ilyet mondani, de mindig kicsúszik :(
2011. okt. 5. 22:49
 4/9 Ottesz válasza:
Engedjétek el magatok mintha nem lenne holnap. Ne stresszeljetek semmin, bele kell jönni. Aztán mindent bele :P
2011. okt. 6. 00:39
 5/9 anonim ***** válasza:
Sok ember bénázik elsőnek.Nem kell túlparázni és akkor menni fog.Tudom nagy okosságnak tűnik, de tényleg így van.Jó kis előjáték, de úgy hogy mindketten arra vágyjatok, hogy szex legyen belőle.
2011. okt. 6. 09:19
 6/9 anonim ***** válasza:
szex előtt 3 feles.
2011. okt. 6. 09:29
 7/9 anonim ***** válasza:

Nekünk sem ment az elején,miattam!annyira ráparáztam,h utána jó darabig megint csak nem ment.de a párom nagyon türelmes volt velem és megértő,így aztán szép lassan eljutottunk odáig,h sikerült.annyira nekem nem volt kellemes,de asszem a 3.alkalom után elkezdtem élvezni a dolgot és most minden szuper!:)

hidd el,én tényleg úgy voltam vele,h soha nem fog sikerülni,velem egyszerűen képtelenség!

a párom is ki volt emiatt,de együtt sikerült áttörnünk a falat(hm,szimbolikus nem?)!

Menni fog nektek is,csak türelem,bizalom és intimitás kell ,és ne görcsöljetek!SZURKOLOK!:)

2011. okt. 6. 11:44
 8/9 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok:és ne úgy vedd a kudarc(ok) miatt,h túl kell lenni rajta!ha szeretitek egymást menni fog.nem kell kapkodni!
2011. okt. 6. 11:45
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :)
2011. okt. 6. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!