Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Van olyan férfi aki szűzen...

Van olyan férfi aki szűzen éli le az életét?

Figyelt kérdés
ismertek ilyen esetet, hogy egy férfinek félénksége, szerencsétlensége, és hasonló okok miatt szűzen kell leélni az életét? milyen lehet ez?
2009. ápr. 28. 17:32
1 2
 11/13 anonim válasza:
Tudok ilyenről, 50+ éves a fazon. A kérdés alatt az van, hogy "félénksége, szerencsétlensége, és hasonló okok miatt", szóval a római katolikus papok nem tartoznak a témához. Hogy milyen lehet? Írja meg egy érintett, de szerintem ha valakinek van, ami kitöltse az életét, akkor tuti lehet szex nélkül is boldog.
2009. ápr. 30. 13:58
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Én spec nem ismerek ilyen személyt a környezetemben, legalábbis nem tudok róla( nem kérdeztem végig mindenkit :D)

Vagyis, de egyet tudok: magamat.

Hogy milyen? Sz*r.Nagyon sz*r.

De ha találsz olyan elfoglaltságot ami kitölti az idődet és feledteti veled a másságodat, akkor egész tűrhető.

Persze kicsit irigykedem amikor a többiektől azt hallom "húde megfektettem az asszonyt tegnap" meg az ehhez hasonlók.

2009. ápr. 30. 21:28
 13/13 anonim válasza:
Van, aszexuálisnak mondják!
2009. máj. 3. 05:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!