Meleg vagyok, ez gáz?
Ha kamu, ha nem, igyekszek normális választ adni.
Nos, azt kell, hogy mondjam, hogy nekem, aki hetero, a homoszexualitás mindig is fura marad, ne nem feltétlenül elítélendő. Nincs veled gáz, attól még lehet, hogy egy jó srác vagy, a te világod, te életed, te ízlésed, csak rád tartozik.
Hát igen, a szülők... apukád mindenképpen csalódni fog, egy fiús apuka mindig azt várja el a fiától, hogy legyen férfias, vagány, jó tanuló, aki végül hazavisz egy feleséget és unokákkal ajándékozza meg, akik a nevét viselik. Szóval a fater kemény dió lesz, de idővel megenyhül.
Anyukád szerintem hamarabb meg fogja emészteni a dolgot, ujjongani ő sem fog, de mindenképp egyszerűbb eset lesz, mint apukád.
Szerintem annyira forrnak a hormonok, hogy legalább annyira kinyalnál egy lányt is, mint amennyire leszopnál egy fiút. Most a lényeg a szexen van, akárhogyis, de legyen már valami..- alapon.
Ettől még egyáltalán nem biztos, hogy meleg vagy! Szexuálisan túlfűtött. Aztán majd kialakul pár év alatt!
Ha ki akarod próbálni, hogy tényleg bejönne-e a dolog, akkor keress egy srácot. Én is így jöttem rá. Ha van kérdésed dobhatsz privit:)
Bi srác
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!