Mit tegyek? Lefeküdjek vele? (meleg fiú)
Meleg fiú vagyok, amióta az eszemet tudom, mindig is a fiúk tetszettek. Volt egyszer kapcsolatom egy lánnyal, már ha kapcsolat hogy fogjátok egymás kezét és csókolóztok. Mindenesetre nem jött össze a " lánnyal való próba".
Úgy hozta a sors, hogy 4 hónapja van egy fiú barátom, akit igazán szeretek, és valóban a véletlen során sikerült egymásra találnunk. Én 18 vagyok, ő 19. Egy ideje utal arra, hogy le kéne feküdnünk, de valahogy tartok az egésztől, annak ellenére, hogy én is akarom.
Gyűlölöm, hogy társadalom folyamatos megjegyzésekkel illeti a homoszexuálisokat, és félek, hogy ha lefeküdnénk, valami változna, vagy kiderülne az hogy homoszexuális vagyok... Titokban tartom az érzéseim és a kapcsolatom is. Nem tudom miért, félek az egésztől. :(
Mit mondtok?
érdekes kis történet...senki nem tud róla,hogy meleg vagy? barátaid?vagy valaki?
mikor próbálkoztál a lánnyal?
biztos vagy benne??hogy akarod ezt? :O
El kell döntened hogy tényleg akarod-e. Ha igen, akkor semmi akadálya. Homoszexuálisakat gyűlölők pedig mindig voltak és lesznek (bár én nem értem hogy miért, mindenkinek saját dolga a szexualitása) tudom hogy nehéz, de ne törődj vele.
Esetleg próbáljatok meg először pettingelni :) Ha nem akarod, még abbahagyhatod mielőtt aktus is lenne, ha szeret a párod, megérti.
19/L
mintha csak én írtam volna ki, a csajoson kívül...
én majdnem tíz hónapja jöttem össze barátommal, és most a 18.szülinapomon fogok vele lefeküdni először, de én is félek kicsit.
egyrészt magától a szexuális együttléttől,
másrészt nem tudom mit mondanék ha valamelyik ismerősöm rájönne, de nem tagadnám le, mert a párom támogatna, szal...
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!