Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mit tegyek? Lefeküdjek vele?...

Mit tegyek? Lefeküdjek vele? (meleg fiú)

Figyelt kérdés

Meleg fiú vagyok, amióta az eszemet tudom, mindig is a fiúk tetszettek. Volt egyszer kapcsolatom egy lánnyal, már ha kapcsolat hogy fogjátok egymás kezét és csókolóztok. Mindenesetre nem jött össze a " lánnyal való próba".

Úgy hozta a sors, hogy 4 hónapja van egy fiú barátom, akit igazán szeretek, és valóban a véletlen során sikerült egymásra találnunk. Én 18 vagyok, ő 19. Egy ideje utal arra, hogy le kéne feküdnünk, de valahogy tartok az egésztől, annak ellenére, hogy én is akarom.

Gyűlölöm, hogy társadalom folyamatos megjegyzésekkel illeti a homoszexuálisokat, és félek, hogy ha lefeküdnénk, valami változna, vagy kiderülne az hogy homoszexuális vagyok... Titokban tartom az érzéseim és a kapcsolatom is. Nem tudom miért, félek az egésztől. :(

Mit mondtok?

2011. máj. 13. 16:46
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
hát ha akarod, akkor feküdj le vele. Ha nem akarod, akkor jobb esetben nem is fog kiderülni, bár szerintem sokáig titokban sem lehet tartani, hogy meleg valaki
2011. máj. 13. 16:49
 2/9 anonim ***** válasza:
79%
Hát végül is próbálkozni lehet, abból még nincs semmi rossz, bár én ( és most ezt ne b@szogatásnak vedd) egyszerűen nehezen tudom elképzelni, hogy két fiú szeretkezik...
2011. máj. 13. 16:50
 3/9 anonim válasza:
93%
Nem nyomhatod el azt h ha meleg vagy,mert csak boldogtalan lennél, élvezd az életet ha fiúval akkor fiúval, feküdj le vele, ha eddig is érezted h meleg vagy akkor sok minden nem változhat, legyetek boldogok:)
2011. máj. 13. 16:51
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem, amikor úgy érzitek, hogy készen álltok rá, feküdjetek le. Ne az előítéletekre hallgassatok. Az elfojtott érzések nagyon tönkre tehetik az életedet.
2011. máj. 13. 16:52
 5/9 anonim válasza:
68%

érdekes kis történet...senki nem tud róla,hogy meleg vagy? barátaid?vagy valaki?

mikor próbálkoztál a lánnyal?

biztos vagy benne??hogy akarod ezt? :O

2011. máj. 13. 18:32
 6/9 anonim válasza:
97%

El kell döntened hogy tényleg akarod-e. Ha igen, akkor semmi akadálya. Homoszexuálisakat gyűlölők pedig mindig voltak és lesznek (bár én nem értem hogy miért, mindenkinek saját dolga a szexualitása) tudom hogy nehéz, de ne törődj vele.

Esetleg próbáljatok meg először pettingelni :) Ha nem akarod, még abbahagyhatod mielőtt aktus is lenne, ha szeret a párod, megérti.

19/L

2011. máj. 16. 12:20
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
Boci, de ez természetellenes...
2011. máj. 21. 11:17
 8/9 anonim ***** válasza:
82%
Utolsó: Boci, de tudományosan igazolt, hogy nem az :D
2011. júl. 31. 22:14
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

mintha csak én írtam volna ki, a csajoson kívül...

én majdnem tíz hónapja jöttem össze barátommal, és most a 18.szülinapomon fogok vele lefeküdni először, de én is félek kicsit.

egyrészt magától a szexuális együttléttől,

másrészt nem tudom mit mondanék ha valamelyik ismerősöm rájönne, de nem tagadnám le, mert a párom támogatna, szal...

17/F

2012. febr. 28. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!