Barátommal(17) 2 hónapja vagyunk együtt, és ő már le akar feküdni. Én még szűz vagyok ő már nem az. Aztmondta, hogy ő már alig várja az alkalmat. Én mindig aztmondom, hogy én még ehhez szerintem fiatal vagyok. Ő mindig mondja, hogy felejtsem el hiszen a mai világban már a 12éves kiscsajokban megfordult a fél város... Talán igaza van, de én félek... Ő azt mondta, hogy ott nekem kell irányítanom őt, mit csináljon mit ne mifáj mi nem... Én félek ettől :( akkor mi legyen? Lefeküdjek vele vagy mondjam meg neki, hogy nem szeretném? vagy mi legyen?
ha valakit győzködni kell róla hogy feküdjön le vkivel, akkor az már nem okés. a szex csak akkor jó ha mindkét fél akarja, mindketten kívánják a másikat. te még nem vagy rá érett, és vmi különös oknál fogva te erre rá is jöttél szerencsére. szóval ne tedd csak azért mert hülyeségeket fecseg a barátod. megakar fektetni ez ennyiből is látszik. aztán majd ha megun akkor elhagy. de próbáld ki, aztmondod neki hogy várjon még legalább 2 évet. akkor is mondd ezt, ha nemakarsz 2t várni csak még pár hónapot. ha erre kiakad és kidob, akkor sajnos egy tapló paraszt és nemérdemes vele lenned, mert tényleg csak szexet akar, akármi mást is mond. ha erre a 2 évre huzza a száját, de végül aztmondja hogy oké, kivárja, akkor valóban szeret, és akkor nyugodtan odaadhatod magad neki előbb is. szerintem! de döntsd el te! ha a 2 évet még próbatétnek is soknak érzed akkor mondj neki 1 et, de legalább 1 évet. abbol hogy hogyan reagál biztosan eltudod dönteni majd hogy kihasználni akar e vagy tényleg komolyan gondol és szeret!
2011. szept. 29. 21:20
12/18 anonim válasza:
a barátodnak nevezhető valami 1 igazi fas.zkalap patkány.
a te helyedben dobnám, hidd el RÉGEN ROSSZ HA ILYENEKET MOND!!!!!!!!!
2011. szept. 29. 21:49
13/18 anonim válasza:
ui: ráadásul még gyerek vagy te 14 éves várj még 2-3 évet......
2011. szept. 29. 21:50
14/18 anonim válasza:
nincs igaza 2 hónap az semmi ráadásul te egy 14 éves gyerek vagy,az értelmes,érett,felelősségteljes lányok 17 alatt nem veszítik el a szüzességük,ha szeret vár rád 3-4 évet,de az hogy 2 hónap után az ágyba vinne nagy felelőtlenség és butaság a részéről,egy 14 évesnek nem hogy a szex de a komoly párkapcsolat sem való,a te érdekedben ne feküdj le senkivel még legalább 3 évig,ha azért dob mert nem szexelsz vele akkor nem érdemel meg
2011. szept. 30. 02:03
15/18 anonim válasza:
Hát ne haragudj, de a barátod elég butuska és gyerekes hogy finoman fogalmazzak. Méghogy 12 éves lányokon végigment már a fél város, ez lehet, de te NEHOGY ezt a példát kövesd! Majd fogod érezni amikor szeretnéd AZT a dolgot, de semmiképp ne ezzel a sráccal mert nagyon gyerek és buta, egy éretebb komolyabb fiú jobban tudna rád figyeni, ne egy durva élmény maradjon meg benned az első alkalomról, erre azért gondolj, mert az első élmény mindig meghatározó. És szerintem is fiatal vagy még hozzá, de még rá is bólintanék ha pl egy normális komoly barátod lenne, de ő nem annak tűnik...elnézést...
2011. szept. 30. 10:03
16/18 anonim válasza:
Ha még nem állsz készen rá, akkor ne tedd meg. 14 évesen tényleg elég fiatal vagy, nem maradsz le semmiről, ha még vársz. Ha ennyit aggódsz rajta, akkor még nem hinném, hogy lelkileg kész vagy rá, és csak azért mert ő azt szeretné, ne menj bele. Ha szeret ő is, akkor várni fog, amíg felkészülsz, és kitart melletted, ha nem akkor meg azt mondom jobb is ha szétmentek még ha akkor fájni is fog egy ideig, később büszke leszel magadra.
27/n
2011. szept. 30. 11:20
17/18 anonim válasza:
NE, egy 17 éves srác még jó hogy nem csak a "szerelmedre" hajt hanem arra is amit a ruha rejt! 14 évesen még fiatal vagy ehez, és nem azt mondom h nagy a korkülömbség mert az lényegtelen. csak egy 17 éves srácnak igényei vannak. ha szeret téged akkor megvár vele. 13/L
2011. okt. 2. 10:49
18/18 anonim válasza:
érdekes, megint egy oylan válasz sem jött, hogy "én 12-13 éves vagyok, s rajtam már megfordult a fél város".
tudjátok nagyon érdekes, mint már sok helyen leaírtam a hasonló témáknál, hogy ma már mindenki csinálja 12-13 évesen, de akik ide valaha írnak azok közt véletlenül sem fordul elő egy ilyen sem, ahogy senki közül sem, akivel valaha is beszélgettem iylesmiről. Mindenki szerint sok ilyen van, de ebből a mindenkiből egy sem ismer egy ilyet sem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!