Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Akkor most mi legyen?

Akkor most mi legyen?

Figyelt kérdés

Barátommal(17) 2 hónapja vagyunk együtt, és ő már le akar feküdni. Én még szűz vagyok ő már nem az. Aztmondta, hogy ő már alig várja az alkalmat. Én mindig aztmondom, hogy én még ehhez szerintem fiatal vagyok. Ő mindig mondja, hogy felejtsem el hiszen a mai világban már a 12éves kiscsajokban megfordult a fél város... Talán igaza van, de én félek... Ő azt mondta, hogy ott nekem kell irányítanom őt, mit csináljon mit ne mifáj mi nem... Én félek ettől :( akkor mi legyen? Lefeküdjek vele vagy mondjam meg neki, hogy nem szeretném? vagy mi legyen?

14/L

2011. szept. 29. 20:07
1 2
 1/18 Tajparaszt ***** válasza:
100%

Az legyen amit te is szeretnél és ő is.

(Szerintem ne legyen még semmi ha félsz.)

2011. szept. 29. 20:10
 2/18 anonim válasza:
100%
Megértem végre egy ilyen példát, ahol a fiatalabbnak van több esze. Ennyi idősen logikus, hogy nem szeretnéd ÉS NEM IS KELL
2011. szept. 29. 20:11
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Meglehet hogy csak lyukra játszik, de ha nem, akkor igazán kibír még pár hónapot.. És igen, igazad van, tényleg elég fiatal vagy még ehhez..:/ Az hogy másban meg ki fordul meg, azz nem a te dolgod..
2011. szept. 29. 20:12
 4/18 anonim válasza:
100%
A barátodnak csak a szexre kellesz az alapján amit leírtál.Szerintem hagy ott őt gyorsan és keress egy másik,meg bízható fiút aki szeret téged és nem csak arra kellenél neki.És jól gondold meg,hogy kivel fekszel le először.(: Remélem tudtam segíteni.
2011. szept. 29. 20:13
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
az ELSő az ne olyan legyen h nemakarod..egy olyan személyel kellene h legyen,aki szeret..de ez a csávó szerintem nem érdemel meg...(ezt te dönt el)
2011. szept. 29. 20:17
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Ne tudjon befolyásolni, ha te nem akarod akkor ne is tedd, és őszintén szólva nem vagyok erkölcscsősz, de 14 évesen még tényleg korai lenne, én 17 voltam és nem azért mert nem lett volna jelentkező..
2011. szept. 29. 20:21
 7/18 anonim válasza:
100%

most attol h masban 12 evesen megfordult a fel varos,attol meg te nem kell...en 13/L vagyok es szerintem ez meg korai..

de dontsd el magad.ha felsz szerintem halaszd el.;)

2011. szept. 29. 20:25
 8/18 A kérdező kommentje:
Igazából... Nem mondom, hogy nem szeretném... Mert nagyon szeretem a barátomat! De nemis tudom..:/
2011. szept. 29. 20:27
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ne tedd meg.

A barátod szerintem nagyon a szexre játszik. Hogyha szeret akkor még 1-2 évet tud várni persze közös önkielégítés akár még megoldható.

hogyha te még félsz tőle akkor semmiképp se feküdjetek le.

Ne azzal példálózzon ,hogy a 12 éves lányok... ennyi erővel 4 éves gyerekek is napi 1 doboz cigit szívnak(sajnos volt rá példa)abból a lányból nem is lesz más mint egy a város k-rvája.Az igazán okos lányok 17-25 között fekszenek le,...

2011. szept. 29. 20:30
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha szeret, akkor addig fog várni ameddig kell.
2011. szept. 29. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!