Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Lefeküdjek vele vagy ne?

Lefeküdjek vele vagy ne?

Figyelt kérdés
5éves korom óta ismerem a barátom.most együttvagyunk több mint2 hete..lefeküdjek vele?:oo
2011. szept. 29. 17:01
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Ráérsz erről 18 évesen gondolkozni: tanulj, sportolj, egyél sokat! Halgass rám, 42 éves vagyok, jót akarok neked!!
2011. szept. 29. 20:01
 12/16 anonim ***** válasza:

Ha meg nem akarod,akkor mi a kérdés?

Az meg tök jó,hogy nem csinálnád gumi nélkül,de ettől még éretlen vagy rá.Élvezd ki a gyerekkorod,az már nem jön vissza.Papás mamást játszani meg lesz még 60-70 éved.

2011. szept. 29. 22:04
 13/16 anonim ***** válasza:
ezt most komolyan kérdezed?? ne csináld már 14 évesen marhára nem kell még szexelni,ráér 17-18 évesen vagy később,2 hete együtt vagytok azt a nagyon sok idő..az hogy 5 éves korord óta ismered nem jelent semmit így is,úgy is gyerek vagy
2011. szept. 30. 00:09
 14/16 anonim válasza:
Szerintem ne, ez elég korai, de ha majd vársz még és megteszed, akkor is védekezzetek.
2011. szept. 30. 09:58
 15/16 Mr.Super TNT válasza:

Védekezzetek (csukjátok kulcsra az ajtót)

Szerintem érdemes néha a vén rókák tanácsát megfogadni ,mégis én azt mondom ,hogy minden a te döntéseden áll és egy kapcsolat lényege nem a szex hanem az annak egy kifejező formája. Lehet klisé a dolog ,de én az első alkalmat egy olyan nővel töltöttem akit nem is szerettem jó volt ,de 2 nap után már el is felejtettem.Szóval szerintem elsősszőr tölts meg a kapcsolatot érzelmekkel ,mert attól ,hogy valaki fiatal attól még lehetnek komolyabb érzései a másik nem iránt. Szóval akkor lépj amikor úgy érzed biztos vagy benne és olvas utána van könyv a témában. Ha mindenképpen elszánod magad akkor elsősszőr kezdjetek el pettingezni vagy hasonló szexuális felvezető tevékenységet ,de a szexet csak akkor ,ha készen vagytok rá mindketten és akarjátok is.

2011. szept. 30. 21:19
 16/16 A kérdező kommentje:
értem..köszönöm a tanácsokat!(:
2011. okt. 2. 15:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!