Lefeküdjek vele vagy ne?
Ha meg nem akarod,akkor mi a kérdés?
Az meg tök jó,hogy nem csinálnád gumi nélkül,de ettől még éretlen vagy rá.Élvezd ki a gyerekkorod,az már nem jön vissza.Papás mamást játszani meg lesz még 60-70 éved.
Védekezzetek (csukjátok kulcsra az ajtót)
Szerintem érdemes néha a vén rókák tanácsát megfogadni ,mégis én azt mondom ,hogy minden a te döntéseden áll és egy kapcsolat lényege nem a szex hanem az annak egy kifejező formája. Lehet klisé a dolog ,de én az első alkalmat egy olyan nővel töltöttem akit nem is szerettem jó volt ,de 2 nap után már el is felejtettem.Szóval szerintem elsősszőr tölts meg a kapcsolatot érzelmekkel ,mert attól ,hogy valaki fiatal attól még lehetnek komolyabb érzései a másik nem iránt. Szóval akkor lépj amikor úgy érzed biztos vagy benne és olvas utána van könyv a témában. Ha mindenképpen elszánod magad akkor elsősszőr kezdjetek el pettingezni vagy hasonló szexuális felvezető tevékenységet ,de a szexet csak akkor ,ha készen vagytok rá mindketten és akarjátok is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!