Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Van itt olyan aki 35 felett...

Van itt olyan aki 35 felett is szűz mint férfi?

Figyelt kérdés

Ha igen miért?

Rosszindulatú válaszolóknak infó nem rólam van szó.

2011. szept. 28. 21:00
1 2
 11/17 anonim válasza:
74%
Én 34 vagyok és nagyon úgy néz ki,hogy szűzen halok meg.
2011. szept. 29. 15:18
 12/17 anonim válasza:
84%

"Én 27 vagyok, és még szűz. Legalábbis lánnyal még nem voltam."

Hát ezen besírtam xD

2011. szept. 29. 20:39
 13/17 anonim válasza:
47%
én 28 éves férfi vagyok, tulajdonképpen csak férfiakkal voltam eddíg de nővel is jó lenne kipróbálni!
2012. okt. 24. 21:35
 14/17 anonim válasza:
64%
21 éves vagyok és szűz de én katolikus vagyok és én az maradok a házasságig ja és fiú
2013. aug. 19. 17:34
 15/17 anonim válasza:
12-es én is :D:D
2013. aug. 19. 17:35
 16/17 zizmancs válasza:

hi, én 32 vagyok, hogy szűz-e nem tudom, te mivel nem töltöttem egy éjszakát se lánnyal, gondolom igen.

Van erre egy érdekes válasz, hogy miért lett ez így.

a "normál" vagy úgy mond társadalmi norma szerint megvannak előre az identitás és alap tulajdonság cimkék, hogy milyen egy férfi, vagy egy nő, ... mint ahogy minden egyébre is, és a köztudatban csak ez van, ez számít. pl amikor azt mondják légy férfi, nő, katona....

Én nem felelek meg a normáknak, mert eléggé egyedi vagyok, külső jelzések alapján, úgy vettem észre, hogy annyira szép arcú, formájú srác vagyok, hogy gyakran nőnek néznek. Ez baj, ha egy férfi "túl szép"? Én amúgy nem tartom magam olyan hűde sexinek, vagy ilyesmi, degondolom ez is lehet a probléma. Testileg más gond azt hiszem nincs, ha valaki meg úgy gondolja, hogy túl kicsi van nekem, akkor majd kipróbáljuk, hogy végig ér -e XD

A másik probléma belűl van, észrevettem, hogy lelkileg teljesen más felépítésem van, mint az átlag embereknek.

Tényleg lányos vagyok belül is azt hiszem, de nem tudom rendesen leírni, hiszen azt se mondanám, hogy nagyon visszahúzódó vagyok, csak máshogy vagyok ember mint az átlag férfi vagy nő belűl, lelkileg. Túl sokat nem akarok erről írni, ha valaki veszi a bátorságot hogy megismerjen akkor megtudja. A leszbiknél biztos bejönnék, de mivel fityegőm van, végül mégsem jönnék be, a normál nőknek túl lányos vagyok, a fiúkkal meg ha nem muszály akkor inkább nem létesítek ilyen mélyebb testi kapcsolatot.

Továbbá az is zavar, ha önzőnek látszom, vagy önzően akarnék valakit megszerezni magamnak. Az a véleményem, hogy két ember között ne legyen önző egy kapcsolat semelyik oldalról, sőt egyik oldalról se. Ami alatt azt értem, hogy kölcsönös szexuális igény önnfentartásból se.

Ez lehet nagyon klasszikus és romantikusan hangzik, de szerintem az első dolog, hogy legyen meg egy érzelmi háttér, egy erős érzelmi kötődés két ember között aztán lehet továbblépni. Igaz van persze, hogy kettejük közül a testi vágy nagyobb mint az érzelmi, de hát ahogy alakul, minden esetre nem szeretem amikor valaki arról beszél, hogy párkapcsoalt fenntartás, mint ha működtetni kellene.

Hogy miért?: azért mert amit csak működtetnek az nem lehet természetes. Csak addig tart amíg van amíg hajtják, ami táplálják valamivel. A valódi szerelem és érzelmek nem úgy működnek, mint a villanyvasút :)

hogy értem ezt? pl: van pénz + sex akkor van szerelem+párkapcsolat és ha nincs akkor meg nincs ?

Az érzelmek, bár valóságosnak tűnnek , nagyon is olyanok, mint maga a lélek, megtudjuk mondani hol van pontosan?

Nem igazán, úgy tűnik, mint ha nem is lenne, még is itt van és éljük az életet. :)

Többször is adódott lehetőségem hogy megragadjak egy kezdődő párkapcsolatot, de a hátterem miatt nem akarom hogy bárkinek akit szeretek elviselje azt amit én. Ha valakit szeretsz igazán, szeretsz, nem akarhatsz neki szenvedést, nemigaz?

Ezért sokszor viszakozok :( ilyenkor nem is tudom mire gondoljak mivel hibáztassam magam, túlérettvagyok? vagy túl buta, vagy csak túl önzetlen?

Nem igazán hiszek a sorsban, de abban sem hogy mindent egyszerű elrendezni az életben.

Néha azon gondolkoztam, mi lenne ha hárem közösségben élnék, ahol nem lenne feleségem, csak úgy mond sok barátnőm, és úgy értem igazi barátnők, vagy is barátok. Viszont ehhez sokat kell keresni és próbálni, nem hogy háremrevalót, amúgy ez a kifejezés elég rossz, mert a köztudatban eléggé más a jelentése egy hármenek, mint ami a fejemben van róla, nem tudtam más szót találni rá.

Valahogy úgy gondolom ennek több értelme lenne és ha jól alakúl ki, akkor jobban is működik, mint egy klasszikus család. A birtoklással van a probléma szerintem és azzal , hogy az emberek szeretnek birtokba venni dolgokat, még egymást is, ami szerintem alapból nem jó.

2014. ápr. 9. 07:40
 17/17 anonim ***** válasza:

Én 26 vagyok,szűz és meleg.

Sportos vagyok,de itt borsodban ezzel én vagyok így egyedül.

Átlagossal meg inkább nem szexelek:)

Utazni nem tudok:)

2014. júl. 9. 04:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!