Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Lányok! Hogyan képzelitek el...

Lányok! Hogyan képzelitek el az első "szerelmeskedést"?

Figyelt kérdés
Szóljon zene vagy ne, félhomály - kumma sötét, gyertyák, előre megtervezve ( ezt ugy értve hogy " mi most 2011.október elsején belecsapunk! :D") vagy pedig teljesen spontán:) stb...
2011. szept. 28. 20:43
1 2
 11/15 Stunner válasza:
100%

Bocsi az offolásért , de ide írnom kell:)

Utsó, ezt nagyon szépen leírtad, énis valahogy így tervezem(de én fiuvagyok) lényeg az odafigyelés:) kis romantikus hangulat, előtte esetleg vacsi,film , aztán csak pihi:) a többit leírta előző:)) csak lassan, és figyelmesen:)

2011. szept. 29. 21:39
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Köszi, jó ezt hallani, hogy egy fiú is hasonlóan képzeli el...csak az a baj a mai világban nincs sok ilyen srác.:D
2011. szept. 29. 22:05
 13/15 A kérdező kommentje:

jó részletesen leírtad :D

de tetszett :D:D

2011. szept. 30. 16:37
 14/15 anonim válasza:
100%
Hasonlóan képzelem el én is :) gyúúúúú de várom :DD 16/F
2011. szept. 30. 21:23
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Hmn még sosem gondolkoztam ezen!

Természetesen olyannal szeretném,akivel együtt járnánk,és már éreznénk egymás iránt valamit(az mind1 hogy 1 hét után érezzük vagy 4 hónap)

Valamilyen szinten jó lenne előre tudni,ne egy haverokkal való kocsmázás közepette súgja oda 5 sör után hogy gyere fel hozzám,csináljuk.

De nem is arra vágyok hogy : akkor november 20.án este 8től pont a 2.hónapfordulónkon.

Hanem mondjuk sejtelmesen megbeszélnénk hogy a hétvégén nála alszom,filmet nézünk,rendelünk kaját,stb... :)Mindketten tudnánk mi várható :) Mégsincs konkrétan megbeszélve.Nemérne meglepiként ha rám mozdulna. :)

Félhomály kéne,vagy sötét,mert nagyon szégyenlős vagyok :)

Zene mind1,ahogy kijön a lépés.

Nem bánnám ha előtte meginnák 1-2 pohár bort! :)

És jaj nagyon jó lenne ha már megtörténne... :)

2011. szept. 30. 23:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!