Lányok! Hogyan képzelitek el az első "szerelmeskedést"?
Bocsi az offolásért , de ide írnom kell:)
Utsó, ezt nagyon szépen leírtad, énis valahogy így tervezem(de én fiuvagyok) lényeg az odafigyelés:) kis romantikus hangulat, előtte esetleg vacsi,film , aztán csak pihi:) a többit leírta előző:)) csak lassan, és figyelmesen:)
jó részletesen leírtad :D
de tetszett :D:D
Hmn még sosem gondolkoztam ezen!
Természetesen olyannal szeretném,akivel együtt járnánk,és már éreznénk egymás iránt valamit(az mind1 hogy 1 hét után érezzük vagy 4 hónap)
Valamilyen szinten jó lenne előre tudni,ne egy haverokkal való kocsmázás közepette súgja oda 5 sör után hogy gyere fel hozzám,csináljuk.
De nem is arra vágyok hogy : akkor november 20.án este 8től pont a 2.hónapfordulónkon.
Hanem mondjuk sejtelmesen megbeszélnénk hogy a hétvégén nála alszom,filmet nézünk,rendelünk kaját,stb... :)Mindketten tudnánk mi várható :) Mégsincs konkrétan megbeszélve.Nemérne meglepiként ha rám mozdulna. :)
Félhomály kéne,vagy sötét,mert nagyon szégyenlős vagyok :)
Zene mind1,ahogy kijön a lépés.
Nem bánnám ha előtte meginnák 1-2 pohár bort! :)
És jaj nagyon jó lenne ha már megtörténne... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!