Ha valaki lefekszik 1-2 lánnyal utána férfiasabb feje lesz?
Figyelt kérdés
többször hallottam hogy ha elkezdi valaki a nemi életet férfiasabb lesz ez igaz ?2011. szept. 20. 11:24
11/17 anonim válasza:
kicsit nagyobb lesz a pofája :D de aztán rájön hogy valójában még semmit sem tud ;)
12/17 anonim válasza:
igen a no is noiesebb lessz ha tobbel lefekszik es nagyobb onbizalma lessz??
Gondolkozz egy kicsit...... semmi koze
Nem a szex mennyisege vagy a partner hatarozza meg, hogy mennyire vagy ferfias vagy noies.
Az rajtad mulik, hogy milyen a termeszeted a kirugarzasod a szemelyed.
13/17 anonim válasza:
Igen, van benne valami. Valszeg a plusz önbizalom teszi.
14/17 anonim válasza:
Nem kezdek el kiakadni az idióta kérdésen, ezért rövid leszek: NEM.
15/17 Róbert Nagyúr válasza:
én tudom miről beszélsz.
és igen sokkal férfiasabbá válik nem csak fizikailag, hanem szellemileg is átmegy 1 folyamaton, hiszen már nem lesz több első alkalom.
én ezt az osztálytársaim láttam mind teljesen megváltoztak ilyen "kiélt" fejük lett.
és a viselkedésük is teljesen megváltozott.
16/17 anonim válasza:
Igen. Ha meg tízzel akkor markánsabb. Ha hússzal akkor szívdöglesztőbb. Csak így tovább fiam!
17/17 anonim válasza:
Hát...? A feje, lehet, hogy férfiasabb lesz, (de ha rólad van szó, aki ezt a kérdést fel tette) akkor a az agya az biztosan nem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!