Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért akar minden fiú megfekte...

Miért akar minden fiú megfektetni?

Figyelt kérdés

14 éves lány vagyok, és okos színkitűnő emellett szép vagyok. Legalábbis eddig mindenki ezt mondta.

Tudom válogathatnék fiúk között, mert tényleg nagyon sokan meghalnának értem, de milyen áron?? Mindegyik azt akarja h vele veszítsem el, feküdjek le vele?!!

Állandóan ez a téma. Hogy megkérdezik h lefeküdnék-e velük.Ez normális? Tényleg 14 évesen erre kéne gondolnom? Meg aztmondják hogy kifutok lassan az időből.. hát nemtudom.

Minden fiú ilyen?

Ti mikor vesztettétek el a szüzességeteket?

2011. szept. 15. 16:24
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Ha lefekszel bármelyikkel egyből csak egy kis rib@nc leszel. Olyan mint a többi. Mindenki szemében.

Milyen "kifutok lassan az időből"???

Ja majd olyan 28-30körül már tényleg gáz.

2011. szept. 15. 20:16
 12/17 anonim ***** válasza:
2011. szept. 15. 20:24
 13/17 mus musculus ***** válasza:
100%

Kifutsz az időből? Te jóságos Atya Úristen!...

Ha így haladunk, a végén már a csecsemő is azért fog felsírni, mert még szűz. Rohamosan csökkenő tendencia ez a mai társadalom.

2011. szept. 15. 21:25
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
A fiuk meg azért akarnak megdugni, mert tombolnak bennük a hormonok. Az legalább annyira normális, mint az, hogy te viszont nem akarod még! Ez a játék elmehet így még pár évig, aztán a fiuk is rájönnek lassan, hogy a lyuk felett egy ember (egy nő van)és te is, hogy az a vágy, amivel rád néznek, bizony csiklandoz!Majd akkor jön el az ideje valójában!
2011. szept. 15. 23:54
 15/17 anonim ***** válasza:

Ha felteszel egy ilyen kérdést szerintem nem lehetsz annyira okos...

egyébként meg nagyon messze vagy attól,hogy kifuss az időből.

2011. szept. 17. 12:27
 16/17 anonim válasza:
Te még bele se futottál abba az időbe nemhogy kifutol az időből!Anyád hol van ilyenkor ezt neki mért nem mondod el nem mered?
2011. szept. 17. 15:44
 17/17 anonim ***** válasza:
láttad már azt a ki b*szott nagy bibírcsókot a deggeden na az undírító
2011. szept. 24. 17:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!