Szerintetek normális, ha minden nap kiverem?
Szóval 15/f (szűz), 3 éve kezdtem, és azóta kb minden nap kiverem egyszer, szerintetek ez normális, sok, nagyon sok? :D
am. nekem jó érzés, csak kíváncsi vok a véleményetekre
van bnőm segít ő rajtam,de van h én is rántok rajta egy nap 1x 2x...és az is igaz h hozzá szokik a szervezeted ha brutál gyorsan csinálod és eldurransz 2perc alatt,akkor a csajban sem lesz más kép
16/F
Ez még kevés is öcskös. :D
Én naponta napi 2-3-szor minimum kiverem, igaz nincs barátnőm és sajnos nem is volt sohasem, lévén, aki alacsony az nem sok eséllyel indul alányoknál.
21/F
Ez egyáltalán nem sok, sőt, főleg abban a korban.
Attól, hogy sokat vered, még fel fog később is állni, nincs hozzá köze, ez olyan, mint amikor azt mondják, hogy azért kopaszodik valaki 40 évesen, mert 10 évesen nem húzott sapkát, köze nincs hozzá.
Előnyödre is lehet fordítani ezt, ha minél tovább elhúzod, ezzel meg lehet tanulni kontrollálni és elnyújtani, hogy tovább bírd később majd a csajjal.
És nem értek egyet azzal a lány hozzászólóval, hogy hagyd abba, mert korai. Sokkal frusztráltabb leszel és csak erre fogsz gondolni, ha abbahagyod, és amúgy se fogod kibírni 1-2 hétnél tovább, szóval nem érdemes leállni. :) Nem korai, sőt, hogy 12 évesen kezdted, az se korai. Van aki sokkal előbb kezdi. :D
24F
Napi 1 bőven belefér! A vágyaid csillapítja, pszichésen
oldódsz egy kicsit és kész! Semmi bajod nem lesz tőle.
teljesen normális, de lehet hogy kevés is. Speciel én naponta 16-17x verem ki, de ez én vagyok.
Chuck Norris
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!