hát 15 évesen sokat rejszolsz akkor majd mire eléred azt a kort hogy párkapcsolatba kerülj, és lesz melletted egy lány akkor meg majd cserben hagy a kukacod, mert annyit rángattad fiatal korodban szegényt. szerintem állj le kisgyerek. 15 évesen még mit akarsz? jesszusom... 22/L
2011. nov. 3. 14:08
32/91 anonim válasza:
Szerintem ebbe lányok ne nagyon szóljanak bele:D Én is 15 vok és napi egy nekem is megvan, néha 2 is, de nem azért mert unatkozok, csak érzem amikor már a kukac ki akar jönni.
2011. nov. 4. 11:03
33/91 anonim válasza:
Szerintem nem sok. Báár, ha van barátnőd miért nem azon csináloodí?? én sokat engedek a pasimnak.
2011. nov. 4. 17:09
34/91 A kérdező kommentje:
hehe, ha lenne barátnőm nem tennék fel ilyen hülye kérdést :)
2011. nov. 4. 17:38
35/91 anonim válasza:
Én is mindennap kiverem:)
2011. nov. 10. 19:11
36/91 anonim válasza:
Napi 1000 ér eljösz hozzám és nekem is mindennap megcsinálod? :D
2011. nov. 11. 00:28
37/91 anonim válasza:
ekkora baromságot mint amit a nagyokos hölgyemény írt nem olvastam..
a te korodban abszolut normális, nekem akkoriban 9 volt a napi rekord.. :)) persze nem minden nap
szóval van még mire gyúrnod öcsi :)
az igazság ugyan az mint átlagban a szexualitással:
külömböző embereknek külömböző igényeik vannak. van aki heti 1x szeretkezik a partnerével, van aki naponta.
a te korodban buzognak a hormonok a szervezetedben így van rá igény
nyugodtan, ami jól esik, ne sajnáld bajod nem lehet
a meséket a leszakadásról, ráncosságról és arról hogy nem mülködik késöbb, el ne hidd. épp fordítva. gyakorlat teszi a mestert
2011. nov. 18. 20:49
38/91 A kérdező kommentje:
utsó komment: kösziiiii! :)
2011. nov. 18. 23:57
39/91 anonim válasza:
hát ez nem baromság...hidd el. nekem van olyan ismerősöm aki sokat verte fiatal korában és mostanság gondja van a merevedéssel és senki nem marad meg mellette, mivel hamar lelankad neki... lehet hogy neked ez baromság de ha majd magadon tapasztalod lehet h rájössz h hoppááá...
2011. nov. 19. 15:40
40/91 anonim válasza:
Sok hát. A végén rákattansz, punci már nem is kellesz és becsavarodsz a sok maszturbálástól. Szerezz inkább egy csajt!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!