Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 18 éves fiu hivogat, hogy...

18 éves fiu hivogat, hogy szivesen kiverné rám meg ilyenek. Hogy állitsam le?

Figyelt kérdés
Egyjáltalán nem zavarja, hogy 15 vagyok..
2011. szept. 13. 21:13
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
ez nem GTA hülyegyerek
2011. szept. 13. 21:50
 12/23 anonim ***** válasza:
csaj vagy vagy fiú?am veresd meg.
2011. szept. 13. 21:50
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem akarsz senkinek sem szólni róla (megértenélek) bár az volna a legjobb! De ha mégsem, akkor vedd fel a telefont, amikor hív és tedd le, ne szólj bele! amikor elkezd fogyni a kártyájáról a pénz és látja, hogy nem tud zavarba hozni, mert úgy sem hallgatod meg, akkor abba fogja hagyni magától is.

Pl. Egyik ilyen veled egykorú, de nagyon belevaló (szűz egyébként)osztálytársnőnek beszólt egy srác, hogy : "De kinyalnálak a bugyidból!" A csaj visszafordult ránézett és megkérdezte: "Miért, ba..ni nem tudsz?" A csávó a földig volt rombolva a haverjai előtt!

2011. szept. 13. 22:08
 14/23 anonim ***** válasza:
Bocsi! Hogy tedd le a telefont az alatt azt értettem, hogy magad mellé, vagy az asztalra stb.
2011. szept. 13. 22:10
 15/23 anonim ***** válasza:
Amikor előveszi, taposs bele magassarkúval.
2011. szept. 13. 23:12
 16/23 anonim válasza:
mond meg neki tisztán és érthetően, hogy mi is a helyzet, és ha nem tágit akkor szolj valakinek, hogy állítja le vagy vedd fel ezeket a beszélgetéseket és vidd el a rendörségnek......vagy nem tudom nem akarok nagyon okoskodni.........
2011. szept. 13. 23:36
 17/23 anonim ***** válasza:
szerintem a rendőrséget csak akkor vond be,ha mar élőben fenyeget,vagy valami hasonló... ha van barátod szólj neki,de a lényeg,hogy ne idegeskedj rajta!!! mert azzal csak eléri a célját!
2011. szept. 14. 09:45
 18/23 anonim válasza:
egyszerüen ne vedd fel a telefont...vagy bérelj fel egy nagydarab fickót:Dvagy egy 50kg-s rotveilert nemfog szolni hozzád
2011. szept. 14. 13:56
 19/23 anonim ***** válasza:
vagy vegyél egy magnumot! aztán legközelebb azzal fog felhívni,hogy haragszol-e még rá! xD
2011. szept. 14. 17:41
 20/23 anonim ***** válasza:
fújj:/
2011. szept. 14. 20:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!