14 éves szűz lány vagyok, de nagyon kívánom a szexet. Esténként mindig erotikus álmaim vannak és nem tudok elaludni, ha nem végzek önkielégítést! Biztos, hogy ennek ellenére várnom kellene a szexel?
Figyelt kérdés
2011. szept. 12. 14:23
31/40 13 éves fiú :) válasza:
amúgy én se bírok magammal kívánom a szexet de lánnyal :D
32/40 13 éves fiú :) válasza:
ide már csak vagy 1-2 ember jár :)
33/40 anonim válasza:
Várnod kell csináld csak magadnak de ne használj műfütyit
mert az átszakítja a szűzhártyád csináld úgy hogy jól
benyúlsz és gondolsz valami pasira akit majd szeretni fogsz
nedvesedjen jól be a puncid ezt akkor is fogod érezni amikor az első aktus meg lesz, és ne légy szégyenlős
magaddal szembe ez természetes dolog ezen álltalában mindenki keresztül esik.
35/40 anonim válasza:
Keress mielőbb rendes pasit. Az önkielégítéstől rászokhatsz a klitorális orgazmusra és utána nem fogod tudni élvezni a szexet igazi férfival.
36/40 anonim válasza:
Ez természetes, én is voltam így. Nem muszály várnod, szerelem nélkül jobb elvesztíteni, mert jobban el lehet lazulni.
37/40 anonim válasza:
15/f persze, hogy várnod kell vele .
De ha el vesztenéd és nincs partner írj .
f/15
38/40 anonim válasza:
Szerintem mindenkeppen varj a sexel, viszont semmi gaz nincs abban ha onkielegited magad. Vigyazz azzal, hogy kivel veszted el, mert ajogy sokan irjak ha egyszer megtortent nem tudod visszaforditani.Ui: szerintem az se durva ha gondolsz a sexre vagy arra hogy akarod csinalni, viszont szerintem ne fekudj le valakivel. Ha nagyon kivanod csak ujjazd magad gyakran meg ajaom neked a csiklo orgazmust!
39/40 anonim válasza:
Nem tudom... Én is nagyon elveszteném már de várok még.. Én is 14 vagyok és elég sokszor maszturbálok. Most a te dolgod, a te életed. Ne hagyd, hogy mások beleszóljanak. Azt csinálsz amit akarsz a testeddel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!