Holnap veszítem el a szüzességem. Nagyon parázok. Hogy csináljam?
Figyelt kérdés
18f vagyok és holnap barátnőmmel nagyon úgy néz ki,hogy szeretkezünk.
De nekem ez lesz az első :S
Misszionáriusra gondoltam behatolásig,aztán váltanék lovaglóra. Ha bírom odáig..
És Lifestyles Ultra thint veszek az jó lesz ?
2011. szept. 11. 22:41
11/25 A kérdező kommentje:
A gmuihúzás az megy meg a felizgatás is.
Az már sokszor volt.
Énis izgattam már fel,ő is kiverte nekem,petting stb.
De a holnaptól akkoris félek :S
2011. szept. 11. 22:57
12/25 anonim válasza:
szerintem a teszkós szatyor a legideálisabb választás, nekem mindig bejön ;)
13/25 anonim válasza:
Már sok mindenen túl vagytok. Nem kell izgulni, nem lesz gond. Ha valami döcögősen menne akkor meg nevettek egyet és kész. Ne izgulj!!! ;)
Sok sikert!
20 L
14/25 anonim válasza:
jahh amúgy a misszionárius egy jó választás.
(előző voltam)
15/25 anonim válasza:
A technikai kérdésen kívül arra figyelj leginkább, hogy mindent úgy csinálj (mert ilyenkor nagyon be van indulva az ember és hajlamos nem odafigyelni!), hogy ez az alkalom a lánynak is pozitív élmény legyen és lehetőleg jusson el a csúcsra!Ez leginkább orálisan menne!
16/25 anonim válasza:
ha sok az előjáték, széjjel izgatod magad is és nem bírod majd az elsőnél sokáig, úgyhogy inkább te kényeztesd a barátnőd, mint ő téged, de ha rámhalgacc akkor szárazon kövér gázzal segbe teszed, hagy füstöljön a gumi. Ha nagyon égett szaga van és kormoz már ideális.
18/25 anonim válasza:
jah várjuk ,mesélj milyen volt
egy szűz csávó :D
18f
19/25 Csármánder válasza:
Szerintem vegyél olyant ami gátólja a gyors ejakulációt. Ha gyors tüzelő lennél, akkor sincs baj szerintem, mivel ha lány szeret akkor megérti és felfogja a dolgokat. Lovaglot inkább hanyagold, de aztán lehet már túl későn irok:DD
20/25 anonim válasza:
na, hogyvolt?
a lánnynak mennyi partnere volt már? hány éves? mit szólt hozzád? ő is élvezte? ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!