Fiúk! Ha szeretkeztek egy csajjal, behatolásnál meglehet állapítani hogy szűz-e még vagy sem?
16.57, ez nem igaz. rólam a viselkedésem alapján mindenki azt hitte (a közvetlen társaságom, én nem reklámoztam, ők képzelegtek), hogy teljesen ártatlan vagyok, holott pont volt egy nem hivatalos kapcsolatom (leginkább szex) valakivel. de mivel nem vertük nagydobra, és félénk voltam, mindenki azt hitte, hogy szűz vagyok. újakkal most is félénk vagyok, holott majdnem 36 vagyok, viszont, mikor az elsővel elértem odáig (ami nem ment könnyen, de eljutni oda most se két nap), akkor ő meg meglepődött.
és nem kell vérezni se, reccsenés se kell, nem mindenki vérzik ám.
21:09
Azt hogy mit sugárzol kifele, és mit lát a párod aki melletted fekszik nem 1 és ugyanaz.
tegnap 22:15
akinek görcs van a gyomrában, meg valamekkora félelem érzése az elsőnél, az aztán tényleg meg fogja játszani magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!