Teherbe eshet valaki, ha állattal közösül?
De például ezt is tanácsolták!Nem olvastad?:
"Igen ez eléggé perverz dolog annak ellenére is, hogy van, akik csinálják, de valószínűleg nem szűzen.
Maga a vágy abból adódik, hogy nagyon ki van "élezve" és éhezve a tested az erotikára! Inkább elégítsd ki magad gyakrabban, amikor ilyen vágyak törnek rád és keresd azt a megbízható fiút, aki a partnered lehetne ebben a dologban.
Én még egy vibrátor beszerzését is egészségesebb gondolatnak tartanám, mint a kutyát!"
Nahát ilyet. Sztem amúgy kamu kérdés, meg amit linkelt az is az volt. Ha mégis igaz akkor már ahogy előttem is írták ne közösülj semmilyen állattal sem.
Amúgy a kérdezőn és a válaszokon könnyesre nevettem magam, ilyen jó már régen nem nevettem ilyen hosszan. xD xD
Már vagy 3 éve használom a gyakorit, persze nem rendszerességgel és én is olvastam már butaságokat meg nevettem is, de ilyet még sosem. hú xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!