Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Teherbe eshet valaki, ha...

Teherbe eshet valaki, ha állattal közösül?

Figyelt kérdés
Pl. Morzsa kutyával
2011. szept. 10. 15:01
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%

De például ezt is tanácsolták!Nem olvastad?:

"Igen ez eléggé perverz dolog annak ellenére is, hogy van, akik csinálják, de valószínűleg nem szűzen.

Maga a vágy abból adódik, hogy nagyon ki van "élezve" és éhezve a tested az erotikára! Inkább elégítsd ki magad gyakrabban, amikor ilyen vágyak törnek rád és keresd azt a megbízható fiút, aki a partnered lehetne ebben a dologban.

Én még egy vibrátor beszerzését is egészségesebb gondolatnak tartanám, mint a kutyát!"

2011. szept. 12. 13:55
 22/24 anonim válasza:
igen. mégis hogyan születnek a farkasemberek? :D
2011. szept. 18. 12:02
 23/24 anonim válasza:

Nahát ilyet. Sztem amúgy kamu kérdés, meg amit linkelt az is az volt. Ha mégis igaz akkor már ahogy előttem is írták ne közösülj semmilyen állattal sem.

Amúgy a kérdezőn és a válaszokon könnyesre nevettem magam, ilyen jó már régen nem nevettem ilyen hosszan. xD xD

Már vagy 3 éve használom a gyakorit, persze nem rendszerességgel és én is olvastam már butaságokat meg nevettem is, de ilyet még sosem. hú xD

2013. júl. 8. 12:35
 24/24 anonim válasza:
Én nöstény kecske gidóval már közösültem és utána egy nöstény tigris kölyköt is, azt még el is vettem feleségül. Képzeljétek igent mondott. Azóta is együtt élünk boldogságban, keserüségben.Hat csikos farku gyerköcünk van és egy csini kecskeszakállas a kecskének köszönhetően.Képzeljétek el még tejcsit is adok.
2015. jún. 30. 23:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!