Teherbe eshet valaki, ha állattal közösül?
Figyelt kérdés
Pl. Morzsa kutyával2011. szept. 10. 15:01
12/24 Szesze válasza:
Mivel a kromoszomaszamok nem talanak nem lehetsz terhes, de egy csomo betegsegt felszedhetsz...sok sikert....:))
13/24 anonim válasza:
Szerintem ha megdugsz egy majmot tuti ősember lesz!
15/24 anonim válasza:
Ha kutya kutyával, akkor igen.
16/24 anonim válasza:
Mit gondolsz, honnan vannak kentaurok?
17/24 anonim válasza:
Ha ennyire el akarod veszíteni, akkor keress egy srácot, aki hajlandó elvenni a szüzességedet... csak előtte húzzon fel vagy 3 gumit, ki tudja mi mindent hordozol most magadban...
Ok, hogy az első szexhez (meg alapjában véve az összes többi alkalomhoz) érzelmek is kellenek, és megértem, hogy a kutyádhoz fűznek érzelmek, de könyörgöm, ennyire?! :D én is imádom a kutyáimat, oda vagyok értük, de nem dugnám meg őket...
18/24 anonim válasza:
A nők nem szexelnek állatokkal, az a pasik szokása.
19/24 anonim válasza:
minden nő egyszer már közösült életében állattal.
csak természetesen ezt nem szivesen mondjuk el.
27 L
20/24 anonim válasza:
Ez a válasz 100%-ban hasznosnak tűnik.
A válasz írója 68%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 15:08
Még mindig a kommenteden röhögök :D:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!