Lehetséges az hogy 1 szüz lány a második szex után azonal terhes legyen?
Figyelt kérdés
2011. szept. 10. 13:04
11/19 anonim válasza:
Egyértelmű, hogy igen. Feltéve, ha nem is védekezett.
12/19 anonim válasza:
szerintem a kérdező nem úgy érti, hogy második alkalomkor is szűz még, hanem úgy érti, hogy mivel szűz volt és ez lesz neki a második alkalom maradhat e terhes.
Szóval néha kellene gondolkoznotok is kedves válaszolók, nem azonnal rászállni a kérdezőre.
Szerintem ezt csak azért kérdezte, mert sok barom azt állitja, hogy egy szűz csaj első, második alkalom után még nem eshet teherbe.
Kedves kérdező vigyázz, mert terhes maradhatsz.
13/19 anonim válasza:
Szüzen is lehetsz terhes !
Ha a barátod spermás kézel ér hozzás
14/19 anonim válasza:
igen ismerek olyat aki igaz már 50 éves de a legelső együttlét után terhes lett és azóta már jó nagy láánya van
15/19 anonim válasza:
valószinüleg az első aktus análisan történt, ezért értette úgy a kérdező hogy a "második" szex után. Tehát az első spricc nem a nuniba ment hanem a popsiba vagy torokba jutott. Nuniba spriccelés után már az első alkalomtól is jöhet a baba.
16/19 anonim válasza:
1. második szexnél már nem vagy szűz -.-
2. a második miért lenne kivétel mint a többi? -.- IGEN TEHERBE ESHETSZ!
18/19 Bella.66 válasza:
Nem b+ nem lehetsz terhes!!!!! Ennyi sötét embert a világom fúúú. Amúgy kicsiszivem felvilágosítalak így már nem vagy szűz.
19/19 anonim válasza:
Ez a korodtól is függ, meg az ilyen dolgok nötöl is függenek! Én például mikor csak eggyütt jártam a párommal, több mint egy évig nem védekeztünk és még sem estem meg! De ez tényleg nötöl függ.. nem vagyunk egyformák!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!