Szerinted melyik gázabb? (2kérdés)
Melyik a gázabb?
13 évesen veszti el egy lány a szüzességét vagy 30 évesen még szűz?
13 évesen veszti el a szüzességét egy fiú vagy 30 évesen még szűz?
Én sem értem (lány létemre), hogy a szüzesség miért gázabb férfiak esetében, mint nőknél. Szerintem ez rohadtul nem a nem függvénye, de mindegy.
Osztom a többség véleményét. Mindkettő "gáz" valamennyire, de mivel míg a második opció több okból kifolyólag is lehetséges, a 13 évesen való szexelésnek valószínűsíthető az apropója (manapság divat koravénnek lenni).
Summa summarum: Gyerekként gázabb.
"Én sem értem (lány létemre), hogy a szüzesség miért gázabb férfiak esetében, mint nőknél. "
Akkor elmondom. Miattatok. Neked is sokkal izgalmasabb egy fickó, aki vagányabb, nagy hangúbb, jó a dumája, és tudod, hogy több nővel lefeküdt, mint aki szűz, zavarban van, ha beszélsz vele, és félénk. Mivel gyerekként az utóbbi kategória voltam, pontosan éreztem, hogy mi a különbség.
AMi a nőket illeti, esetükben fennáll az "elhasználtság2 veszélye.
Egy nő akkor érdekes, ha minél kevesebb palija volt. A férfiaknál ez pont fordítva igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!