Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Aggszűz kérdés: Melyik a gázabb?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aggszűz kérdés: Melyik a gázabb?

Figyelt kérdés

Mostanában megint hódít az aggszűzgyűlölet, ezen vallást gyakorlók népes táborának szól elsősorban a kérdés.

Adott két 30 éves szűz (heteroszexuális) férfi. Mindkettő pontosan ugyanúgy néz ki, és teljesen átlagosak. Egyik sem ért el még soha semmit a nőknél. Se csók, se randi, se kapcsolat, se szex, abszolút semmi.

Az első állandóan bepróbálkozik szinte mindenkinél, de mivel buta és tapasztalatlan, ezt ügyetlenül teszi, és állandóan lekoptatják és kinevetik.

A másik önbizalomhiánnyal, lelki problémákkal küzd. Nem mer kezdeményezni, soha nem is próbálkozott senkinél, de ha megtenné, valószínűleg hamar sikerrel járna, mert okos és művelt, és elméletben tudja, hogy mitől döglik a légy. A fóbiái miatt viszont nem tudja rávenni magát, hogy bárkit is megszólítson.

Szerintetek melyik a rosszabb a két figura közül? Indoklást is kérek. Megismétlem, elsősorban azok véleményére vagyok kíváncsi, akik szerint aggszűznek lenni "ciki", szerintem ők jobban meg tudják indokolni, mert hisznek is abban, amit mondanak.

2011. szept. 1. 20:21
 1/5 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem annak a rosszabb a sorsa aki nem mer kezdeményezni , mert az tudja hogy mi a megoldás és ott lebeg a szeme előtt de nem éri el....a másik meg egy örökös balek :D
2011. szept. 1. 20:23
 2/5 Petack ***** válasza:
87%
szerintem a második roszabb, saját tapasztalatból tudom (én is ezzel a problémával kűzdök), de az első legalább megpróbálta
2011. szept. 1. 20:31
 3/5 anonim ***** válasza:
57%
Olyan szerintem nem létezik, mint az első, mert aki ilyen görcsösen kanos, az már rég elment egy k.rvához :D
2011. szept. 1. 20:40
 4/5 A kérdező kommentje:
Talán nem elég érthető a kérdés. Arra vagyok kíváncsi, hogy szerintetek a külvilág melyiket ítéli el jobban. Nem arra, hogy kinek szerencsétlenebb a sorsa. Az érdekel, hogy a kettő közül melyiket utálnátok jobban, ha csak ez alapján lehet különbséget tenni közöttük. És ezt kellene megindokolni, hogy a választott személyt mi okból tartjátok elítélendőbbnek a másiknál.
2011. szept. 1. 20:50
 5/5 anonim ***** válasza:
60%
Szerintem nincs aggszűzgyűlölet.
2011. szept. 1. 23:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!