Küldtek egy vidit, amiben egy csaj elveszti a szüzességét. Megijedtem. Én még szűz vagyok és eléggé megijesztett a vér. Tényleg ennyi fáj? L.17
Figyelt kérdés
Megnéztem a vidit és a csajon az látszott, h nagyon fájt neki és a vér nagyon megijesztett.2009. ápr. 20. 19:34
12/16 anonim válasza:
Ne ijedj meg :)
Nem mindenki vérzik és nem is fáj mindenkinek :)
Nekem igaz,hogy fájt de a legtöbb ismerősömnek nem fájt, remélem neked sem fog :D
13/16 A kérdező kommentje:
nem ez a vidi volt, de azért ez sem semmi..
2009. ápr. 21. 17:25
14/16 anonim válasza:
Sokféleképpen lehet elveszíteni a szüzességet, de úgy biztosan nem, ahogy a videón lehet látni, ami be lett linkelve... ez kegyetlenül kamuvideó legalább 6-7 érvet fel tudok hozni ...:O:O:O
15/16 anonim válasza:
Hát én is ezt mondtam, hogy az a video, 100%, hogy kamu!
16/16 anonim válasza:
Basszus, ha már odáig eljutottál ("kedves kérdező"), hogy elolvastad a válaszokat, megnézted ezt a videót, amit az egyik válaszoló linkelt be, és megírtad h nem ez volt az, akkor mért nem tudtad belinkelni azt amiről te beszéltél, ahogy azt több válaszoló is kérte? Nehezedre esett volna? -.-"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!