Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek gáz az, ha egy...

Szerintetek gáz az, ha egy csaj 16 évesen még szűz?

Figyelt kérdés
Már egyetlen ismerősöm sincs 16 éven fölül,aki még szűz lenne, egyedül én lógok ki a sorból. Pedig egyáltalán nem vagyok csúnya, sőt a legtöbb srácnak bejövök. De akárhányszor felmerül a szex kérdés, és elmondom, hogy még szűz vagyok, totál furcsán néznek rám. Ez ennyire nagy dolog lenne?
2011. szept. 4. 22:15
1 2
 11/15 anonim válasza:
nyugii énis 16 éves vagyok és szűz és mindenki szerint tejesen normális jobb mintha 13 évesen mindenkivel összefeküdnél
2011. szept. 5. 15:29
 12/15 anonim ***** válasza:
74%
az a gáz ah egy 17 éven aluli már nem szűz,bárhogy veszíti el akár "nagy szerelemből" akkor is,szóval ne foglalkozz ezekkel,nem te vagy gáz hanem a nem szűz kis 12-16 évesek
2011. szept. 5. 17:47
 13/15 anonim válasza:
100%

Az előttem szólóknak igaza van!

Sokkal cikibb az, hogyha valaki már 13-4 évesen elveszítette!

2011. szept. 5. 20:48
 14/15 Tíííbor válasza:
100%
N.E.M- NO EGYÁTÁLTALÁNNEM MIÉRTLENNE? tudom ezt elcsesztem, de remélem érted a lényeget!
2011. szept. 6. 22:21
 15/15 anonim ***** válasza:

Nem, egyáltalán nem ciki. Sőt ettől lesz egyre nagyobb értéked. Gondolj bele: a fiúk szeretik a ,,bejáratott" csajokat dugni. De feleségül egyik sem venne el egy qrvát.

Én is 16 éves lány vagyok, még szűz és még egy jó darabig az is szeretnék maradni. Aki meg ezt cikinek tartja jó hangosan röhögd ki, mert megérdemli.

2013. szept. 17. 13:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!