Fiúk! A barátnőtök megváltozott miután elvesztette a szüzességét?
22.35
Mi az, hogy "Ó, te jó ég"? Szerintem attól nem lesz senki gáz, hogy vannak elvei, és nem kefél fűvel-fával 16 évesen vagy az alatt, csak hogy menő legyen. Mindenki akkor csinálja, mikor neki jól esik, és úgy érzi. Vagy veled ez máshogy volt? Azt már meg sem kérdezem, mennyi idős vagy.
Egyébként szerintem megváltozik, aki elveszíti a szüzességét, mivel ennek egyértelműen vannak lelki velejárói. Felébred a lányokban a nő. :)
Sziasztok!
Igen megváltozott, de pozitív irányban.
Talán az addig visszafojtott szexuális vágy kielégülésének tulajdonítom.
A lány 26éves volt..
Szorosabb lett a kötődés, mert megadtam neki azt, amit eddig nem tapasztalt.
Remélem tudtam segíteni.
Üdv!
"Ha a házasság után x évvel fog eszébe jutni, hogy milyen lehet más férfiakkal (mert eszébe fog jutni!!), az sokkal rosszabb lesz." -
Nem, az jobb: Van lehetősége érett ésszel megállapítani, hogy semmi értelme. Ráadásul ha jó a házasság, nem fogja, ha rossz, akkor meg legalább nem ragadtok bele. Ezzel csak nyerni lehet. Ugye nem akarod azt, hogy azért maradjon veled a feleséged, mert már annyira le van lakva, hogy neki már mindegy?
A kérdésre:
Tapasztalat, hogy ha valaki 16-17 éves kora előtt elveszti a szüzességét, annak ott emberként vége, és "nő" lesz: vagyis ahogy mifelénk hívják ribanc. Nem tudom miért van így, de az biztos, hogy nem lehet annyival lerendezni irigységből, hogy "nem elég érett".
A kivételekről pedig annyit, hogy jó irányba még nem láttam, rossz irányba viszont ha valaki nem e miatt lesz ribanc, akkor vagy iszik mellé, vagy pszichiátriai ok, vagy valami mással van összefüggésbe. Ez csak egy lehetséges ok a sok közül, de ez a legerősebb, és bármit csinálsz visszafordíthatatlan.
Csak annyi tanácsot tudok adni, hogy menj a közeléből, és hagyd, hogy a saját fajtájával legyen, azokkal jól el van, nekik nem árt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!