Lányok, ti elvennétek egy 16-17 éves csávó szüzességét ha felajánlaná?
Figyelt kérdés
Teljesen tapasztalatlan, de sokat tud a szexről, és már ki is próbálná ,.:)) Ha valaki evvel az üzenettel hirdetné magát a közeletekben bevállalnátok ?
Ha igen akk. miért ?
2009. ápr. 19. 16:32
11/12 anonim válasza:
Utolsó válaszoló, te lánynak érzed magad? 32/F? Undorító...
Amúgy meg nem, nekem pont elég volt a béna pasikból. A mostani páromnak is sokmindent én mutattam meg, de együtt vagyunk, úgyhogy megérte, mert iszonyú jó vele azóta. De semmi kedvem nem lenne szórakozni egy kisfiúval, aki majd aztán visszarhonagászik még egy adag finom érzésért...
20/L
12/12 anonim válasza:
szerintem ez nem jó modszer lenne, tudom régi szöveg de ad magadat és fogsz olyan lányt nöt találni aki elveszi az ártatlanságód gondolom ugy érzed ciki hogy szüz vagy de hid el aki szeretni fog az szüzen is szeretni fog , és kifejzten vannak olyan nök akiket izgatnak a szüz pasik én is 20 évesen vesztetem el mindenek eljön az ideje észre se veszed és őok pak jókat fogsz szertkezni vagy szexelni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!