Megéri így elveszítenie, ugye? Barátnőm azt mondta, ha elviszem valami romantikus helyre, hajlandó elveszíteni a szüzességét.2 éve együtt vagyunk, ő 16, én 17. Szerintetek jó ötlet?
A válasz írója 68%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 14:37!!!
Látszik, hogy 17 vagy... Hiányzik belőled a felelősség... Az én kommentem nem kifogás volt, hanem tényközlés... És mi van, ha igen... Akkor aztán jól kib@szol szegény lánnyal... Hidd el csináltam én cifrábbat, mint amit a Te fantáziád egyáltalán produkálni képes...
*Én 17 évesen ha kib*sznának a házból simán eltartanám magam.
Nem tartozik a tárgyhoz, de kötve hiszem. Ilyet tipikusan az mond, akinek lövése sincs, merre van a legközelebbi ABC.
Mellesleg a kérdező kérdezett, mi meg válaszoltunk. Nekünk van tapasztalatunk a szexben, a kérdezőnek nincs. Van még kérdés?
Mert nekem lenne. Milyen a szex naplemente után a hegytetőn, max. 15 fokban, meztelenül?
Én fázós vagyok. Remélem, a barátnő nem az. :)
Azért kíváncsi lennék, összejött-e a dolog, kérdező.
Megjelölöm a kérdést, majd dobj egy kommentet, milyen volt. Üdv.
,,Ilyet mond az..."
Itt bukik el a dolog, hogy birkáknak nézed az embereket, nem pedig személyeknek. :)
*,,Ilyet mond az..."
Itt bukik el a dolog, hogy birkáknak nézed az embereket, nem pedig személyeknek. :)
A te dolgod meg ott bukik el, hogy nem olvastad végig a mondatomat vagy nem figyeltél a suliban, a névmásoknál.
az mond, AKINEK...
Ha nem tévedek, az AKI névmás emberre vonakozik. Elhiheted nekem, ez nyelvtanilag tökéletes mondat. De ha te birkának érzed magad, arról én nem tehetek.
Egyrészt ilyen fiatalon nem kellene kettesben külföldön "piknikezni" akárhány nyelven beszélsz, akármilyen szinten. Ez sztem eleve hülyeség.
Azt hiszem, mivel még fiatalok vagytok, nem szállt fel a rózsaszín köd. A válaszokból egyértelműen kiderül ki az érettebb gondolkodású, tapasztaltabb.
Magyarán: ahhoz nem kell külföldre vinni senkit hogy megdugd, erre pár év múlva te is rá fox jönni, itthon is vannak szép helyek, akár saját megyéden belül is, ahogy azt már korábban írták. A nagy igazság pedig(és jár a pont érte), attól hogy minél jobban készültök rá, semmivel nem lesz tökéletesebb a dolog. Ha pedig a barátnőd akarná azt, hogy vidd el külföldre és cserébe szétteszi a lábát akkor pedig dugd meg ott helyben, vágd pofon, utána pedig még a számát is töröld a telefonodból... vagy tedd át a K betűsökhöz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!