Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Megéri így elveszítenie,...

Megéri így elveszítenie, ugye? Barátnőm azt mondta, ha elviszem valami romantikus helyre, hajlandó elveszíteni a szüzességét.2 éve együtt vagyunk, ő 16, én 17. Szerintetek jó ötlet?

Figyelt kérdés
Arra gondoltam hogy Csehországba viszem, mert jártam ott pár éve és láttam egy hegytetőt, amit fenyők borítottak és a tetején egy tisztást. Oda tennék le egy pikniktakarót és miután ettünk pár falatot és ittunk egy kis bort végignézzük a naplementét. Viszek majd fel párnákat is. Mostmár nagyon izgulok, szerintetek jó? :) Amúgy nem akartam még elvenni a szüzességét, másfél éve mondtam neki hogy majd ő szóljon ha készen áll rá, addig nem vetem fel a témát.
2011. aug. 31. 13:46
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
igazad van hogy erdőbe csak azért gondoltam mert ott még illat is van a fenyőktől
2011. aug. 31. 13:56
 12/31 BlackSword ***** válasza:
62%
Gratulálok... Azért előtte értesítsd az ügyvédedet, vagy a szüleiteket, hogy legyen aki azonnal kihoz a sitkóról, mert tutira Csehországban is büntetik a közszeméremsértést, valamint a közterületen történő alkoholfogyasztást is... Szóval nem romantikus vagy ezzel az ötlettel, hanem egy komplett idióta...
2011. aug. 31. 13:57
 13/31 anonim ***** válasza:
95%

Megvásárolnád a szüzességét? Vagy akarja, vagy nem. Ráadásul a szobádban is lehet romantikázni, csak a szüleid nem jőjjenek haza.

Marha kényelmes lenne a földön a hidegben (vége a nyárnak, ha lemegy a nap, odafagytok, ráadásul Cseho. északabbra is van), + a hangyák és pókok miatt valóban felejthetetlen lenne...

Amúgy meg minél jobban bonyolítjátok és rákészültök, annál nagyobb csalódás lesz az egész. Sokkal jobb spontán egymásra kattanni, mint megtervezni percről percre, aztán csalódni, hogy úgy van, ahogy tervezted.

2011. aug. 31. 13:57
 14/31 anonim ***** válasza:
100%
3-4 óra? A magyar határig sem érsz el annyi idő alatt.
2011. aug. 31. 13:58
 15/31 A kérdező kommentje:
azt sem tudod hol lakok, hidd el elérek még csehoba is
2011. aug. 31. 13:59
 16/31 anonim ***** válasza:
100%

oké, tegyük fel, elérsz, de ez nem változtat a lényegen

egyébként arra gondoltál már, hogy elengedik-e veled külföldre?

vagy simán megszökteted?

2011. aug. 31. 14:03
 17/31 A kérdező kommentje:
a szüleinek mondtam, apukájának nem tetszett de elengedett. ő még nem tudja, meglepetésnek szánnám.............. az én szüleimet meg nem érdekli hova megyek. pláne ez csak egy éjszaka lesz
2011. aug. 31. 14:08
 18/31 anonim ***** válasza:
48%

Nem értem a sok negatív kommentelőt. Mondjuk mindenki magából indul ki... attól, hogy ti bizonytalanok, határozatlanok, szerencsétlenek vagytok, voltatok ilyen fiatalon az nem azt jelenti, hogy ő is az. Aki valamit meg akar tenni, az megteszi, aki nem, az talál rá kifogást... közszeméremsértés? Ugyan már. Több km-es körzetben nem lakik senki. Majd biztos ott lesz a polgárőrség vagy valaki. Pókok, hangyák? Ez legyen a legnagyobb gondod, hogy rád mászik egy k*rva pók. Amúgy meg ott van a sátor...

Busszal meg bárhova eljutsz, ha van minimális tájékozódási készséged és nem pánikolsz be mint egy pánikbeteg mert nem tudod hol vagy... talpraesettség. Nektek ilyen nincs. Én 17 évesen ha kib*sznának a házból simán eltartanám magam.

2011. aug. 31. 14:37
 19/31 anonim ***** válasza:
Teljesen jó, sok sikert hozzá! ;) Én Spanyolországban veszteném el a tengerparton...:$ :D 17/L
2011. aug. 31. 14:41
 20/31 anonim ***** válasza:
100%

Arra vigyázz, hogy ne lepjen meg titeket se medve, se farkas közben.

Amúgy nagyonjó ötlet. Csehek amúgy aranyosak, vagy legalábbis ahol én voltam, ott jófejek voltak.

18/L

2011. aug. 31. 14:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!