Baj, ha 13 évesen akarom el veszteni a szüzességem?
Elfelejtettem még azt is hozzátenni, emlékszel még arra az esetre, amikor még a Matisz kislány 11ÉVES KORÁBAN LETT ANYUKA?
A TV-ben is szó volt erről.
Az idősebbik párját (már nem emléxem hány éves volt anno)
ha jól gondolom, 6ÉV BÖRTÖNBÜNTETÉST KAPOTT!
Ha nem jól gondoltam, hogy 6évet kapott a fickó, nyugodtan meg lehet cáfolni és javítsatok ki!
Köszi előre is! :)
"FIATALKORÚ MEGRONTÁSÁÉRT"
Mit okoskodtok? Fiatalkorúak megrontásáról akkor van szó, ha az egyik fél legalább 18. Ha elolvasod a kérdést, ez nem áll fenn.
Mikor feltetted a kérdést, már tudhattad volna, hogy ilyen válaszok érkeznek. A húgom is 13 éves lesz idén, de szerencsére nem jár ilyeneken az esze, pedig gyönyörű szép, de van ennyi agya, hogy még nem kéne. Még csak nem is csókolózott, csak szájrapuszizott a "pasijával". Aranyos:)
Na de, ha megtudnám, hogy ennyi idősen lefeküdt valakivel, tőlem kapna akkora pofont, hogy egy életre elmegy a kedve a szextől.
Én már nem vagyok szűz, 16 voltam mikor elveszítettem és egyáltalán nem kaptam lecseszést édesanyámtól, mert azt mondta, hogy ismeri a mai fiatalokat, ha komolyan gondolom a barátommal, hát hajrá, csak védekezzünk. Azóta is együtt vagyunk, most már 1 éve és még mindig nincs gyerekünk.
Én azt mondom, várjatok még legalább 2 évet, és ha a barátod ennyire siettet, sanszos, hogy csak szexre kellesz neki. 17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!