Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Baj, ha 13 évesen akarom el...

Baj, ha 13 évesen akarom el veszteni a szüzességem?

Figyelt kérdés
13 éves vagyok és a pasim már mondta hogy feküdjünk le .
2011. aug. 30. 10:48
1 2 3 4
 21/35 anonim válasza:
94%

Elfelejtettem még azt is hozzátenni, emlékszel még arra az esetre, amikor még a Matisz kislány 11ÉVES KORÁBAN LETT ANYUKA?

A TV-ben is szó volt erről.

Az idősebbik párját (már nem emléxem hány éves volt anno)

ha jól gondolom, 6ÉV BÖRTÖNBÜNTETÉST KAPOTT!

Ha nem jól gondoltam, hogy 6évet kapott a fickó, nyugodtan meg lehet cáfolni és javítsatok ki!

Köszi előre is! :)

2011. aug. 30. 11:19
 22/35 anonim ***** válasza:
54%

"FIATALKORÚ MEGRONTÁSÁÉRT"

Mit okoskodtok? Fiatalkorúak megrontásáról akkor van szó, ha az egyik fél legalább 18. Ha elolvasod a kérdést, ez nem áll fenn.

2011. aug. 30. 11:22
 23/35 anonim ***** válasza:
100%

Mikor feltetted a kérdést, már tudhattad volna, hogy ilyen válaszok érkeznek. A húgom is 13 éves lesz idén, de szerencsére nem jár ilyeneken az esze, pedig gyönyörű szép, de van ennyi agya, hogy még nem kéne. Még csak nem is csókolózott, csak szájrapuszizott a "pasijával". Aranyos:)

Na de, ha megtudnám, hogy ennyi idősen lefeküdt valakivel, tőlem kapna akkora pofont, hogy egy életre elmegy a kedve a szextől.

Én már nem vagyok szűz, 16 voltam mikor elveszítettem és egyáltalán nem kaptam lecseszést édesanyámtól, mert azt mondta, hogy ismeri a mai fiatalokat, ha komolyan gondolom a barátommal, hát hajrá, csak védekezzünk. Azóta is együtt vagyunk, most már 1 éve és még mindig nincs gyerekünk.

Én azt mondom, várjatok még legalább 2 évet, és ha a barátod ennyire siettet, sanszos, hogy csak szexre kellesz neki. 17L

2011. aug. 30. 11:50
 24/35 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként így, hogy jobban belegondolok, 13 évesen én még nem is menstruáltam. Durva.
2011. aug. 30. 11:51
 25/35 anonim ***** válasza:
100%
szakíts kislányom a pasiddal minél hamarabb, és koncentrálj az iskolára.
2011. aug. 30. 12:09
 26/35 anonim válasza:
100%
basszus ilyen hülyeséget... 13 évesen elveszteni a szüzességed... nem akarok károgni de ha már akkor elveszted akkor 20éves korodra már nagyjából mindenkinek megleszel az ismerőseid közül és senkinek nem fogsz kelleni... AMÚGYMEG KÉRDEZD MEG MAGADTÓL HOGY : ÉN AKAROM? VAGY A PASIM,?
2011. aug. 30. 12:25
 27/35 anonim ***** válasza:
100%
Nem baj, szégyen! Pár év múlva majd megbánod. Az egészen biztos.
2011. aug. 30. 12:41
 28/35 anonim válasza:
100%
6 kérdéssel lejjebb van egy hasonló,csak éppen ott mind a kettő félnek meg van adva a koruk . Ugyan ezeket a válaszokat kapta meg az a gyerek is . 13 évesen még ne veszítsd el ,mert túl korai és így nem fogod kiélni az életed.Még hogyha nagyon akarod is akkor se.HA NAGYON NEM BÍRJÁTOK AKKOR A PETTING AZ MÉG ELMEGY.:DDD +ba 14 alatt ne nagyon ...Én is feltettem ezt a kérdést , hogy milyen feltételek érvényesülnek ilyenkor, de nem akarunk lefeküdni;) "Írja az a gyerek aki 6 kérdéssel lejjebb szerepel" . Amúgy hogyha a pasid nem bírja és elege van (szakít) akkor meg te voltál az okos , hogy nem feküdtél le...Én már 1 éve vagyok együtt a barátnőmmel...És anélkül elvagyunk, csak a pettinget nem bírtuk ki O.o .
2011. aug. 30. 12:46
 29/35 anonim ***** válasza:
100%
ez szerintem természetes, de én is inkább vártam, és jól is tettem! még MINIMUM 3 ÉVET várj. ;)
2011. aug. 30. 13:29
 30/35 anonim válasza:
100%
szerintem nem b@sznotok kéne még hanem gazdálkodj okosan-ozni xD
2011. aug. 30. 14:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!