Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 22 évesen sok ismerkedés után...

22 évesen sok ismerkedés után szűz "agglegény" maradtam. Miért? Mit tegyek? Túl normális vagyok vagy unalmas?

Figyelt kérdés

22 éves fiú vagyok, nem cigizek nem iszok, nem járok bulizni és nem hordok menő ruhákat. Helyette inkább tanulok, szeretek barkácsolni, szerelni, sportolok, meg inkább a tudományos dolgok érdekelnek, könyvek, filmek. Próbálok igazi férfi lenni, hogy ha egyszer találok egy igazi nőt akkor jó férj legyek.

Mások szerint kedves vagyok, megértő, őszinte, de sajnos nehezen nyílok meg másoknak, és túl magasak az elvárásaim. Ezeket is mások mondták.

Még soha nem volt barátnőm, pedig nagyon sok lány barátom volt és sokat randiztam is, de már beleuntam. Lassan már egyáltalán nem hoznak lázba a nők, pedig nem vagyok homoszexuális.

Az a bajom velük hogy unalmasak és éretlenek egy komoly kapcsolathoz, még az alapvető feladataikat sem lennének képesek ellátni (gyereknevelés, takarítás, főzés, egy jó beszélgetés)...

Sokszor olyan érzésem van, hogy még annyira éretlenek a lányok, mint ha óvodásokkal kellene beszélgetnem. Pedig mindenki azt mondja hogy korábban érnek, de én már 14 évesen is komolyabb voltam náluk, mert nem a divat meg a pletykálás érdekelt, hanem azon voltam hogy műveljem magam, csak mire kifejlődtem valami férfiszerű lénnyé, az összes nő ugyanazon a szinten maradt :(

Mit tegyek szerintetek? Kezdem úgy érezni hogy az összes munkám hiábavaló volt, hogy nincs értelme így az életnek, hogy senkit sem tudok szeretni, mert olyan kis butuskák a nők is hogy nem tudok rájuk igazán leendő feleségként tekinteni.

Meg amúgy sem divat már a házasság, hűség, család, nem tudom mi lesz velem így.

2011. aug. 30. 08:35
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:

" Te valamit nagyon félreértettél Kedves Kérdező!

Én vagyok 22/L. Nekem pl. a párom az első férfi az életemben. 20 évesen ismertem meg újra. (régebbről már ismertük egymást, csak akkor nagyon kicsik voltunk).

Én nem azt mondom, hogy szedj fel egy olyan lányt akinek te vagy az 100. pasija!

Én azért kerültem a fiúkat, mert úgy éreztem gátolnak a terveimben (karrier, körbe utazni a földet), így nem akartam bonyodalmat, nem akartam szerelemes lenni.

A párommal épp egy vonaton utaztunk, így ismertem meg újra. Később barátok lettünk ,és elmondhattam neki minden hülyeségemet. Átélhettem vele megannyi dolgot, amit mással nem mertem megosztani (féltem hülyének tartanak). másfél hónap múlva már a szívem hevesen kezdett el verni, mikor arra gondoltam hogy megint ugyanazzal a vonattal megyünk... És 4 hónap után rájöttem szeretem.

Fél év ismeretség után elkezdtünk járni... azóta is együtt vagyunk.

Szóval te nagyon kevered a szezont a fazonnal!

Senki nem mondta, hogy kezdj egy kiélt lánnyal!"

Akkor így meg nem értem miért baj az ha valaki egy nővel házasságot akar ha felmerül a kapcsolat. A házasság arról szól hogy összekötitek az életeteket, mert a jövőben családotok lesz, és ez felelősséggel jár, például hűség, munkamegosztás, meg ilyesmik.

2011. aug. 31. 10:23
 22/34 anonim ***** válasza:
41%

"Hát sajnálom hogy te rabszolgaságnak érzed a családi életet, de ez erről szól pedig. Azt meg nem tudom miéert gondolod, hogy nem akarok gyereket nevelni vagy főzni vagy takarítani, de azért lássuk be, ezek többnyire női tevékenységek, és én viszont egyáltalán nem várnám el hogy a kedvesem besegítsen a csőszerelésben vagy a villanyvezetékek kiépítésében, betonozásban... Sőt, szerintem az a normális ha egy férfi többet dolgozik, mert akkor marad ideje a nőnek a gyerekre. Meg a gyerek életében főleg eleinte nagy szüksége van az anyjára, sok szeretetet kell adnia neki, egy férfi jellem meg inkább később jön jól amikor emberré kell nevelni. "

Szerintem pedig régen rossz az, ha fel van osztva, hogy ez férfi ez pedig női "szerep"...

Ja és egy szóval sem mondtam, hogy rabszolgaságnak érzem, de nem lehet elvárni senkitől, hogy az eddigi demagóg szerepet betartsa, és felvegye azt magára!

17/F

2011. aug. 31. 11:20
 23/34 A kérdező kommentje:

"

Szerintem pedig régen rossz az, ha fel van osztva, hogy ez férfi ez pedig női "szerep"...

Ja és egy szóval sem mondtam, hogy rabszolgaságnak érzem, de nem lehet elvárni senkitől, hogy az eddigi demagóg szerepet betartsa, és felvegye azt magára!

17/F

"

Hogyne, majd a feleségem megjavítja az autónkat, amíg tipegek a sütőköpenyben. Vagy ő betonoz, amíg én szülök. :) Azért ezt te se gondoltad komolyan.

Nem kell minden "felvilágosult liberalista" bölcsességet elhinni.

A fogorvos sem az utcát sepri, és nem a gépész fogja a vakbélműtétedet elvégezni. Majd ha autószerelő feleségem lesz, és szakácsnak tanulok, akkor esetleg, de nem véletlenül vannak férfi és női szakmák, amit az emberek választanak.

Most komolyan melyik férfinak van türelme, hogy leüljön a nagy otromba ujjaival varrogatni? Meg melyik nő képes napi 8órában cipelni a cementes zsákot?

Szerintem csak derogál neked a munka, ezért demagógozol. Férfi sem vagy még, nem bírod felemelni a cementes zsákot, ezért otthon főzőcskézel. De ez nem baj, vannak kevésbé férfias fiúk is, nem mindenki tehet róla, de azért ha valaki nem hátrányos helyzetű, akkor ne 50kilós liberalista festőművész legyen, hanem valami olyan munkát keressen, aminek van is értelme. Persze festegetni is szép, meg hobbinak jó, de ki fogja a házakat felépíteni, ha mindenki festeget meg főzőcskézik? Majd a nők? :)

Szóval szerintem egy igazi férfi edzett testalkatú, és racionális ember, belátja hogy bizonyos szerepek előnyösebbek bizonyos nemeknek, csak sajnos ma már nincsenek igazi férfiak, mert a félrenyalt hajú festett valamik az ideálok, meg a bőgatyás kölykök, meg a neveletlen primitív gorillák.

2011. aug. 31. 12:40
 24/34 anonim ***** válasza:
46%

"Szerintem pedig régen rossz az, ha fel van osztva, hogy ez férfi ez pedig női "szerep"... "

Pedig fel van osztva, elég nyakatekert módon. Ugyebár elvárják, hogy a férfi is vegye ki a részét a háztartásból - amivel persze semmi baj nincs - takarítson, főzzön, mosson, vasaljon, vigyázzon a gyerekre, míg a nő is kaphat felelősségteljes, jól fizető állást. Ilyenkor persze összemossák a szerepeket. Amikor persze a kapcsolat kialakítására kerül a sor: leszólítás, udvarlás, randira hívás és ennek fizetése, akkor jön a "de hát ez a férfi dolga" maszlag. Ilyenkor bezzeg megvannak a férfi-női szerepek.

2011. aug. 31. 14:44
 25/34 A kérdező kommentje:

Az utolsóval egyetértek, pontosan erről van szó, csak az emberek azt hiszik hogy ők okosabbak mint a természet, és nincs is különbség a nő meg a férfi között, lassan már minden férfi nővé operáltatja magát mert az a divat.

A szerepek igen is léteznek, és nem csak kitalált dolgok, aki demagógnak gondolja, az bizonyára nem is férfi. Láttam már ilyen liberalista kölyköket, mind nyeszlett elborult művészek meg hétvégi alkoholisták, semmi értelmeset nem csinálnak, a szüleikből élnek, az igazi férfi jellem meg már 18 éves korától eltartja magát, edzett, és építi a karrierét, és ért annyira a biológiához hogy ne beszéljen hülyeségeket a nemi dolgokról :D

2011. aug. 31. 21:44
 26/34 anonim ***** válasza:
75%

Kedves Kérdező! Nem akarok én Cato lenni, de a szerepeknek nem látom sok értelmét! Mint mondtam feleslegesek, de Te a végletekig kifordítod a mondandómat! Mindegy, látom itt kemény ellenállásba ütközöm, nincs energiám tovább bizonyítgatni a teóriámat!

De!

"A szerepek igen is léteznek, és nem csak kitalált dolgok, aki demagógnak gondolja, az bizonyára nem is férfi. Láttam már ilyen liberalista kölyköket, mind nyeszlett elborult művészek meg hétvégi alkoholisták, semmi értelmeset nem csinálnak, a szüleikből élnek, az igazi férfi jellem meg már 18 éves korától eltartja magát, edzett, és építi a karrierét, és ért annyira a biológiához hogy ne beszéljen hülyeségeket a nemi dolgokról :D"

Kikérem magamnak a nyeszlettet, valamint az elborult művészt, valamint a hétvégi alkoholistát!

Szóval szerinted az a férfi, aki, amint 18 lesz otthagyva a családját, rögtön munkát keres magának, semmi továbbtanulás semmi? (Mert gondolom szerinted az érettségi is liberális hülyeség, az egyetem, meg a diploma is, mivel egy igazi férfi csak kemény fizikai munkát végez! Mintha egy szociológus, vagy egy pszichiáter már nem is igazi férfi lenne!)

Amúgy meg ajánlom, néz utána egy-két indián kultúrának, ott ugyanis a patriarchális berendezkedés helyet matriarchális volt a társadalmi felépítés! Ja persze, ők sem értették a biológiát...

Ja amúgy a "A fogorvos sem az utcát sepri" sem a legjobb példa...

17/F

2011. szept. 1. 15:08
 27/34 anonim válasza:
A nők azt szeretik ha kedves és rendes vagy velük (tudom mert én is lány vok).Mondj el mindent őszintén magadról mert a lányok szeretnek beszélgetni.És nem mindegyik komolytalan csak zavarba jönnek.Érezz velük együtt.És legalább tegyél úgy mintha figyelnél.Lehet hogy lányos dolgokról lesz szó meg ilyenek de témát is válthatsz.Mondd meg neki hogy beszélgessetek olyanról amiről mind a ketten szerettek beszélni. Ami pedig a legfontosabb.....nagyon kedves és őszinte legyél mert a lányok nem szeretik ha bunkó vagy és félsz elmondani hogy mit érzel mit gondolsz stb stb stb
2011. szept. 1. 18:32
 28/34 A kérdező kommentje:

" Kedves Kérdező! Nem akarok én Cato lenni, de a szerepeknek nem látom sok értelmét! Mint mondtam feleslegesek, de Te a végletekig kifordítod a mondandómat! Mindegy, látom itt kemény ellenállásba ütközöm, nincs energiám tovább bizonyítgatni a teóriámat!

De!

"A szerepek igen is léteznek, és nem csak kitalált dolgok, aki demagógnak gondolja, az bizonyára nem is férfi. Láttam már ilyen liberalista kölyköket, mind nyeszlett elborult művészek meg hétvégi alkoholisták, semmi értelmeset nem csinálnak, a szüleikből élnek, az igazi férfi jellem meg már 18 éves korától eltartja magát, edzett, és építi a karrierét, és ért annyira a biológiához hogy ne beszéljen hülyeségeket a nemi dolgokról :D"

Kikérem magamnak a nyeszlettet, valamint az elborult művészt, valamint a hétvégi alkoholistát!

Szóval szerinted az a férfi, aki, amint 18 lesz otthagyva a családját, rögtön munkát keres magának, semmi továbbtanulás semmi? (Mert gondolom szerinted az érettségi is liberális hülyeség, az egyetem, meg a diploma is, mivel egy igazi férfi csak kemény fizikai munkát végez! Mintha egy szociológus, vagy egy pszichiáter már nem is igazi férfi lenne!)

Amúgy meg ajánlom, néz utána egy-két indián kultúrának, ott ugyanis a patriarchális berendezkedés helyet matriarchális volt a társadalmi felépítés! Ja persze, ők sem értették a biológiát...

Ja amúgy a "A fogorvos sem az utcát sepri" sem a legjobb példa...

17/F"

Kedves válaszoló, kérlek nézd meg jobban, ki kezdte kiforgatni a másik mondandóját. Szerinted felesleges, szerintem meg természetes hogy vannak szerepek, ezen nincs értelme vitázni mert vélemény.

Látod megint kiforgatod a szavam, mert sehol nem írtam ilyeneket, amit a számba adsz, nincs értelme így miről beszélni.

2011. szept. 1. 21:18
 29/34 anonim ***** válasza:
68%

"A nők azt szeretik ha kedves és rendes vagy velük (tudom mert én is lány vok).Mondj el mindent őszintén magadról mert a lányok szeretnek beszélgetni"

Aha, az ilyen srácokból lesznek a barátok és a lelki szemetesládák és leléptek az első tahóval. Légy őszinte, kedves stb. Legalább magadnak ne hazudj már!

2011. szept. 2. 14:14
 30/34 anonim válasza:
utolsónak: tudod a nök már csak önvédelmi reakcióbol nem mondják el hogy hogyan lehet öket megkurni... esetleg csak randizni velük etc... én aszondom hogy magadtol jöj rá, én se jöttem rá de magának kell az embernek! legegyszerüb amugy vonatba:) mindig keresel egy lányt aki mellé leülhetsz és megkérdezed... és aztán dumálsz vele...
2011. szept. 30. 22:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!