Egy lányy le akar velem feküdni. De én félek h mint mond a 12cm-es péniszemre. Szerintetek? Mit tegyek? 16/F
Figyelt kérdés
2011. aug. 29. 15:22
11/23 anonim válasza:
Jó az! Ne foss csak iktasd be neki f@szán!
13/23 anonim válasza:
osztálytársad?oO fura.
amúgy ha jártok, és szeret/kedvel, nem fog semmit mondani rá. semmi rosszat.
15/l
14/23 anonim válasza:
Ki nem szarja le mit mond a kis ribanc? Ha pofátlan, kicikized a mellét, vagy a s.ggét és kész.
15/23 anonim válasza:
Rakd meg a kis luvnyát,de ha mégse kérlek SZÓLJ nekem,és rád fogom az egészet.
16/23 anonim válasza:
Egyébként a 12cm-es az valóban pénisz,szemben az én 22-es
F.SZOMMAL.
17/23 anonim válasza:
Ha jártok és szeret akkor teljesen mindegy szntem hogy mekkora,ha nem szeret akkor sem olyan vészes.Nem minden lány a méretre utazik.16/L
18/23 anonim válasza:
nem a méret a lényeg, hanem a játékosság! az már sokkal jobb ha egyikkel sincs gond, de te gyúrj a játékosságra mindenképpen, ha a csaj szűz, akkor meg úgy se tudja mekkorának kéne lennie!
19/23 anonim válasza:
told meg de nagoyn, a magadfajta barmoknak ugy is csak a szexen jár az eszük, és életükben nem fognak szeretkezni senkivel sem: only sex, semmi érzelem
vagy ha nem akarsz ien lenni aki kiég 2éves koráéra, akkor csak azal légy együtt akit szeretsz..de ez nem oylan szeretés hogy azé szeretem me ekora melle van és ien szép meg igy szopik meg olyan szük
f17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!