15 éves fiú vagyok. A barátnőm 13 és közölte velem, hogy készen áll, de zavarja a kor. Ilyenkor mit kéne tenni?
nem is törvényes 14 év alatti lányokkal.
várj vele, 13 évesen még nem áll készen erre, csak meg akar tartani.
15/l
Korra,a köztünk lévő másfél évre gondoltam.
De már megvannak a legszükségesebb válaszok + egy kis kedv,mivel nevettem azokon,akik trehányan válaszoltak:D:D
Ezek is nagyon intelligensek... Mikor várok egy értelmes választ ,erre ilyeneket szólnak be...(: Szánalom , de ne is törődjünk ezekkel...
Ooo...hát ez még semmi korkülönbség.
Egy ismerősöm egy 13 éves csajjal járt,és ö 18 éves volt szoval ...:-j
Legyen bár neked több eszed!!!
Két takonypocok vagytok !!!
Még van böven idötök !!!
Thanks , de kihagyom még a szeretkezést .
Köszönöm ideáig.
Ezt nem lehet korhoz,időjáráshoz,vagy napszakhoz kötni.
Ha itt az ideje,mindketten fogjátok tudni.
Elsietni lehet,de lemaradni róla nem!Ezt vegyétek figyelembe.
Azt azért még hozzátenném,úgy érzem a mai világban kezd kihalni az érzelem."csináld meg a kis luvnyát"és hasonlók.
De sokan nem gondolnak bele hogy ez a kis "luvnya" gyereket szül,főz mos takarít,és főleg ÉREZ.
Manapság 'ciki'normális kapcsolatban élni.Csak a mennyiség,és nem a minőség számít.Ezzel csak azt akarom mondani hogy ne halgassatok mások véleményére,éljetek úgy ahogy jónak ítélitek meg,mert jó úton jártok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!