15 éves fiú vagyok. A barátnőm 13 és közölte velem, hogy készen áll, de zavarja a kor. Ilyenkor mit kéne tenni?
NEM AZ A SZÉGYEN H 15 ÉVESEN EGY 13 ÉVES KISLÁNNYAL JÁR HANEM AZZAL HOGY AZ MÁR Í3 ÉVESEN SZEXELNI AKAR...ilyenekből lesznek 18 éves korukra a kiélt pi"ák...
aztán majd nem kellenek senkinek...
Elég értelmes fiúnak látszol, és nagyjából tudsz helyesen is írni, ritka az ilyen kérdező, főleg ilyen fiatalon.
A kérdésedre: milyen kor zavarja, az övé, vagy a kettőtök közti különbség?
Ha az övé, akkor jól érzi, még szerintem sincs itt az ideje a szexnek. Beszélgess vele, biztosítsd róla, hogy szereted, de add tudtára, hogy még korai az aktus. Biztosan tudsz neki szeretkezés nélkül is "örömet" szerezni.
Ha kettőtök közt, akkor szerintem annak nincs akkora jelentősége.
Olyan érzésem van,hogy ez a kapcsolat eléggé hosszú lesz :D Nem egészen gyerekes a viselkedése,és van fogalma arról,hogy mit csinál.Csak érdeklődtünk ezek iránt."Mindennek megvan a maga ideje".Nem most szeretnénk,hanem 3-4 év múlva.Nem akar szexelni,hanem érett ehhez a dologhoz.(Ki javítottam az egyik válaszolót(: ).ÉS köszönöm az értelmes válaszokat!
Főleg Dr. Kovács Apukának.
Örülök neki,hogy ilyen gyorsan ,hidegen és hasznos válaszokat adtok,hiszen más kérdéseknél ott mindent írnak,itt viszont egyértelműek a válaszok:D
Én aztán várok.Számomra nem lényeg a szüzesség elvesztés.
Nem ezen alapszik egy párkapcsolat.Ez csak egy kérdés volt:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!