Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 15 éves fiú vagyok. A barátnőm...

15 éves fiú vagyok. A barátnőm 13 és közölte velem, hogy készen áll, de zavarja a kor. Ilyenkor mit kéne tenni?

Figyelt kérdés
2011. aug. 29. 14:54
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:
Köszönöm ideáig a válaszotokat (: . Amúgy 1 éves a kapcsolatunk . Kíváncsiak voltunk , hogy mi a véleményetek . Még nem akarunk szeretkezni , természetesen mindennek meg van a maga ideje:D
2011. aug. 29. 15:23
 12/32 anonim válasza:
65%

NEM AZ A SZÉGYEN H 15 ÉVESEN EGY 13 ÉVES KISLÁNNYAL JÁR HANEM AZZAL HOGY AZ MÁR Í3 ÉVESEN SZEXELNI AKAR...ilyenekből lesznek 18 éves korukra a kiélt pi"ák...

aztán majd nem kellenek senkinek...

2011. aug. 29. 16:23
 13/32 anonim ***** válasza:
57%
Max egy laza petting na de szex?!Mi a franc van a mai fiatalokkal?13 évesen még inkább pizsiparti való annak a lánynak nem a szex.Azért ne haragudj te te sem vagy normális.Azt írtad,hogy egy éve vagytok együtt és a csaj 13 most.Te képes voltál elkezdeni járni egy 12 évessel?!Nem papolni akarok,csak most épp az államat keresgélem a döbbenettől.
2011. aug. 29. 16:39
 14/32 Dr. Kovács Apuka válasza:
100%

Elég értelmes fiúnak látszol, és nagyjából tudsz helyesen is írni, ritka az ilyen kérdező, főleg ilyen fiatalon.

A kérdésedre: milyen kor zavarja, az övé, vagy a kettőtök közti különbség?

Ha az övé, akkor jól érzi, még szerintem sincs itt az ideje a szexnek. Beszélgess vele, biztosítsd róla, hogy szereted, de add tudtára, hogy még korai az aktus. Biztosan tudsz neki szeretkezés nélkül is "örömet" szerezni.

Ha kettőtök közt, akkor szerintem annak nincs akkora jelentősége.

2011. aug. 29. 16:41
 15/32 A kérdező kommentje:

Olyan érzésem van,hogy ez a kapcsolat eléggé hosszú lesz :D Nem egészen gyerekes a viselkedése,és van fogalma arról,hogy mit csinál.Csak érdeklődtünk ezek iránt."Mindennek megvan a maga ideje".Nem most szeretnénk,hanem 3-4 év múlva.Nem akar szexelni,hanem érett ehhez a dologhoz.(Ki javítottam az egyik válaszolót(: ).ÉS köszönöm az értelmes válaszokat!

Főleg Dr. Kovács Apukának.

2011. aug. 29. 17:15
 16/32 anonim ***** válasza:
100%
petting meg egyebek bele fér szex még nem és akkor a fiúnak is könnyebb várni . Bár ha szüzek vagytok mindketten akkor még könnyű türelmesnek lenni . Az első után már nehezebb türelmesnek lenni :P
2011. aug. 29. 17:27
 17/32 A kérdező kommentje:

Örülök neki,hogy ilyen gyorsan ,hidegen és hasznos válaszokat adtok,hiszen más kérdéseknél ott mindent írnak,itt viszont egyértelműek a válaszok:D

Én aztán várok.Számomra nem lényeg a szüzesség elvesztés.

Nem ezen alapszik egy párkapcsolat.Ez csak egy kérdés volt:D

2011. aug. 29. 17:53
 18/32 Alexander_mágus válasza:
34%
sztem nem köllene várni
2011. aug. 29. 18:15
 19/32 anonim ***** válasza:
100%
Én 15 éves vagyok és lány, ha lenn egy 13 éves barátom, biztos,hogy megmondanám neki, hogy nem csak ő fiatal a szexhez,hanem énis. Biztosan megvárnám én míg ő betölti minimum 15-őt de talán a 16-ot is... Igaz,hogy azt nem tudhatom,ti milyen érettek vagyotk de egy-két évet várjatok..de olvastam te 2-3- évet is akarsz. Egyébként milyen kor zavarja a kettőtök közti vagy, hogy csak 213 éves?üdv: Fancs
2011. aug. 29. 19:05
 20/32 anonim válasza:
65%
Így halad a világ 10 év múlva előbb fogja egy gyerek elveszteni a szüzességét, mint a tejfogait.
2011. aug. 29. 19:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!