Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ha a barátnőmnek elmúlott a...

Ha a barátnőmnek elmúlott a menstruációja egy nap útán, és nyálkás a váladéka, mi a magyarázat? (Amikor elmúlik a vérzése,1-2 nap és újra vérzik) Mitől van?

Figyelt kérdés
Van rá logikus magyarázat? 14 éves.
2011. aug. 28. 14:16
1 2 3
 11/22 napietus ***** válasza:
terhes lehet? magyarul: megd*gtad?
2011. aug. 28. 14:35
 12/22 napietus ***** válasza:
amúgy én hetedikes koromtól már egyedül jártam az orvoshoz.
2011. aug. 28. 14:36
 13/22 A kérdező kommentje:
Nem, csak ujj... És az eddigi válaszokat nagyon köszönöm! Aggódunk nagyon.
2011. aug. 28. 14:43
 14/22 napietus ***** válasza:

azt nem értem, gyerekek miért játszanak felnőttesdit. naszóval:

ha terhes nem lehet (ezek szerint nem, hacsak nem kiverted előtte és úgy ujjaztad, hogy csupa cucc volt a kezed), akkor mégis mi az a nagy titok, ami kiderülhetne a dokinál?

a barátnőd meg kapja már össze magát. ahhoz elég "nagylány", hogy fiúzzon meg ujjaztassa magát stb., akkor ahhoz is legyen nagylány, hogy a háziorvoshoz elmenjen. és ne a barátjával ossza meg az ilyen dolgait, aki még nála is tájékozatlanabb.

2011. aug. 28. 14:45
 15/22 anonim válasza:
79%

Nem teljesen tiszta, hogy most pontosan miről is van szó, de szerintem simán csak felizgult a barátnőd, és te arra a "nyálkára" gondolsz. Főleg ha olyan volt a bugyija, ha benyúltál neki és érezted. Az meg természetes, legalább nem kell sikosítót használni, ha majd szexre kerül a sor.

De ha meg megint vérzik a menstruáció után 1-2 nappal, az tényleg nem normális. Oké, hogy össze-vissza jön meg még ilyen korban, mert velem is ez volt, de akkor is volt a 2 vérzésem között 15-20 nap... tehát tényleg orvos, ha más nem, akkor legalább háziorvoshoz (jelen esetében gondolom még gyerekorvoshoz) menjen el minél hamarabb. Arról otthon sem kell beszélni, mert csak elmegy egyik délután és ennyi.

2011. aug. 28. 14:50
 16/22 anonim ***** válasza:

ohh...mindenki csak az orvos szóval dobálózik...ahelyett hogy megguglizná....

az van hogy a pubertáns korban kezd el a hüvely "mocorogni"

a menstruálás 2 peteérés közötti "nagytakarítás" ha lehet igy fogalmaznom...

ezután a hüvely is elvégez egy öntisztuló folyamatot amely során fehér-színtelen nyálka állagú válladékozással járhat...mennyisége változó..

ezzel állítja be magának a hüvely a természetes (enyhén savas) ph értékét...így óvja meg magát a fertőzésektől, gombáktól...stb

nem kell aggódni...az lenne a baj ha nem jönne...egy pár menstruáció után beáll a normális szint és el is múlik...

2011. aug. 28. 22:39
 17/22 anonim ***** válasza:

szép madár a gólyamadár

felszálott a tetőre

add ide a söröd jóska, had kortyoljak belőle

hogy ha ide nem adod, nem tehetek egyebet

lendületből behorpasztom azt a buta fejedet

det det det

a buta fejedet...

XDDDDD

2011. aug. 28. 22:41
 18/22 anonim válasza:
100%
Amúgy tényleg ennyi eszetek van 14 éves kis csira létedre mit akarsz még?
2011. aug. 29. 01:25
 19/22 anonim ***** válasza:
Hát kisangyalom a piros pöttyös az igazi biztos finom volt! Dugj a nedvedző helyre egy kiló mosóport és mosd ki biztos jó lesssz :$
2011. aug. 29. 20:12
 20/22 anonim ***** válasza:

NNNa,ezt a ph-értéket nyald ki komám,oszt még a fejed is lerohad.

Háá a rák tuggya ezmiez,perig iccsen occsé má fürgyittem eccő.Méég a zoknyimot is levöttem.

2011. aug. 30. 01:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!