Mit tanácsolsz? (Kérdésed túl rövid, a magyarázat túl hosszú)
Az első alkalmat tervezzük a párommal, csak az a gond, hogy hozzájuk nem mehetünk, családi okok miatt, és hozzánk sem, mert viszonylag vékonyak a falak, és ha a szüleim is otthon vannak, kínos lenne. Arra lennék kíváncsi, hogy hova lehet ilyen esetben menni, ami nem túl drága (gondolok itt a panziókra stb).
Köszönöm, ha válaszolsz :)
Uhh nekünk is ez a bajunk, de mi valami olcsó panzióra gondoltunk, persze azért nem egy lerobbantra. Nem tudom ti mennyit tudtok félrerakni erre.
De ha van valami jó ötlet a szabad téren kívül én is szívesen tudnék róla, mert a panzió hosszú távon nem pénz takarékos:S
Hát már mért lenne baj ha nálatok ?
vékonyak a falak ? És akkor ?
Am sztem az a legjobb ha ott alszik nálatok és olyan 11-12 krül mert addig tvztek dvdztek gépeztek a többiek meg már alszanak és akkor bezárod az ajtót és kész :)
Am fogadjunk h gipszkarton falak XD
Köszönöm a segítséget :D
Amúgy nem csak a fal a baj, hanem akad itt több probléma is, de túl hosszú lett volna leírni :D Mégegyszer köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!