Kivel veszíthetném el a szüzességem? :$
Figyelt kérdés
szűz vagyok, de nincs kivel elvesztenem.. .6 és már nagyon akarom... djelentkezhetnénék jó csajok :P :$2011. aug. 27. 14:16
11/22 anonim válasza:
wow....én keresnék valahol egy olyan durva ribancot aki beindul arra hogy én szűz vagyok...
és tudd meg előtte hogy meddig érne rá...hogy durván ki tudjon készíteni....
én sajnos nem így vesztettem el, de ha ujra elveszthetném...tutira így tenném...
16 és 19 között nem jó...esetleg a 19...
az én tapasztalataim szerint a 20, 21 ,22 éves csajok a legkaphatóbbak akár nyíltan is csak 1 éjszakára...
mert általában ilyenkor akarják belevetni magukat az életbe mielőtt befejezik a sulit....
12/22 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat ;) az utólsó válasz nagyon tetszetős... köszi :) amugy 17 vagyok...
2011. aug. 27. 19:44
14/22 anonim válasza:
Már bocs, de a csajok legtöbbje kiszúrja, ha csak "Arra" kell neked. És amúgy ez nem dobja fel őket, ergo le sem fekszenek veled. Szóval sztem erről tegyél le és majd azzal tedd meg, akit igazán szeretsz. 14L
15/22 A kérdező kommentje:
kösz, de nem vagyok meled... :/ te meg 14 évesen mit tudsznád hogy egy 18-21 közötti lány miben van benne? mert simán lefeküdnének egyszer...
2011. aug. 28. 10:22
16/22 anonim válasza:
majd anyád segít a probkémádon te csöves
17/22 anonim válasza:
az a baj, hogy a célod nem a kapcsolatteremtés, hanem a ba5zás.
18/22 anonim válasza:
sztem aki 16 évesen kapcsolatot akar b@szás helyett az nem normális....
kivéve ha bszás céljából akar kapcst...xD
19/22 anonim válasza:
hé haver!!!!!
ezt csekkold:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szuzesseg__2151..
sok szerencsét ;)
20/22 anonim válasza:
én benne vagyok cukifiú :))
SP voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!